Τετάρτη, Οκτωβρίου 30

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: σαλόνι και εσωτερικός χώρος
Nicos Kastanias
Πολλαπλά σημάδια δείχνουν ότι έχει επιτευχθεί κάποιο είδος συμφωνίας υψηλού επιπέδου μεταξύ Ρωσίας, Κίνας και ΗΠΑ για ένα νέο σύστημα παγκόσμιας διαχείρισης..
Η κυβέρνηση Trump εξασφάλισε χρηματοδότηση από την Κίνα για να αποφύγει την πτώχευση
Η φωτογραφία που λήφθηκε στις 7 Οκτωβρίου κατά την διάρκεια δείπνου στον Λευκό Οίκο είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί στις ΗΠΑ. Ο Τραμπ περιστοιχίζεται από την στρατιωτική ηγεσία, οι οποίοι φορούν στολές του Β'ΠΠ, θέλοντας να δείξουν πως ο πόλεμος κατά του βαθέως κράτους και του σιωνισμού, συνεχίζεται αμείλικτος
Το κυνηγητό που διεξάγεται στα πλαίσια του λεγόμενου "Κόκκινου Οκτώβρη" συνεχίζεται με επικεφαλής τον στρατηγό Joseph Dunford, ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του τα στρατιωτικά δικαστήρια στο Γκουαντανάμο. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, δικάστηκε εκεί, καταδικάστηκε και εκτελέστηκε, ο πρώην πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα.
- Οι Σιωνιστές χωρίς να επαναπαύονται, σχεδιάζουν μια "ένδοξη επανάσταση" από τους "πεπτοκότες αγγέλους" (σατανικές γραμμές αίματος) μεταξύ της 21ης ​​και της 24ης Δεκεμβρίου, ελπίζοντας να ξεκινήσουν ένα πλήρη θερμοπυρηνικό πόλεμο για να εξοντώσουν τη συντριπτική πλειοψηφία της ζωής στον πλανήτη (Βέρσιον του σιωνιστικού σχεδίου "Σαμψών")
Η Σαουδική Αραβία στρέφεται προς τους Ρώσους και έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πυραύλους S400 για να αμυνθεί από το Ισραήλ
Στο Ισραήλ οι αρουραίοι αρχίζουν να εγκαταλείπουν το σιωνιστικό καράβι, με πρώτο τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Πηγές της Μοσάντ αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει προσκληθεί σε κανέναν συνασπισμό και προετοιμάζει μια στρατηγική εξόδου. Οι κινήσεις του παρακολουθούνται στενά. Προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια συμφωνία με την οποία θα αποκαλύψει γεγονότα για τη Φουκουσίμα και να καταθέσει εναντίον των αφεντικών του, με αντάλλαγμα να τεθεί υπό αμερικανική στρατιωτική προστασία
- Οι σιωνιστές, γνωρίζοντας ότι οι πυρηνικές τους απειλές είναι κενές (καθώς η επιλογή "Samson" έχει εξουδετερωθεί) χρησιμοποιούν όπλα μεταβολής του καιρού κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας.
Στις ΗΠΑ, η ζώνη καλαμποκιού Midwestern χτυπήθηκε από πρωτοφανείς χιονοθύελλες ενώ η Καλιφόρνια με εμπρησμούς και σκόπιμες διακοπές του ηλεκτρικού δικτύου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αμερικανικός στρατός σχεδιάζει να αναλάβει τον προσωρινό της έλεγχο. Ο έλεγχος της Καλιφόρνιας θα επιτρέψει να εθνικοποιηθούν ανατρεπτικές τεχνολογικές εταιρείες της Cabal, όπως το Google, η PayPal και το Facebook.
Φυσικά, αυτό που πρώτιστα πρέπει να εθνικοποιηθεί, είναι το ιδιωτικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Επιφυλάξεων. Αυτό επιβάλλεται να γίνει, καθώς ακόμη και η κεντρική τράπεζα των Κάτω Χωρών λέει πως "εάν το σύστημα καταρρεύσει, το απόθεμα χρυσού μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για να επανέλθει. Ο χρυσός ενισχύει την εμπιστοσύνη στη σταθερότητα του ισολογισμού της κεντρικής τράπεζας και δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας".
Βρισκόμαστε στο τέλος του παιχνιδιού. Κάποιος που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας, αποκάλυψε ότι η παγκόσμια τραπεζική επαναφορά απέχει μόνον εβδομάδες και όχι μήνες. Πιθανότατα συνδέεται με το Brexit και την κρίση στο Χονγκ Κονγκ. Εάν είναι σωστός, θα λάβει χώραν ένα σημαντικό γεγονός στο Χονγκ Κονγκ την ίδια ημέρα. Σημειώστε ότι πέφτει Παρασκευή η 1η Νοεμβρίου. Είναι μια τέλεια χρονική συγκυρία για το κλείσιμο του τραπεζικού ηλεκτρονικού συστήματος κατά το Σαββατοκύριακο. Γνωρίζουμε το πιθανό αποτέλεσμα. Εάν οι ΑΤΜ τεθούν προσωρινά εκτός σύνδεσης λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος, οι μάζες θα πανικοβληθούν
Όπως και με οποιαδήποτε μελλοντική πρόβλεψη, μπορούμε μόνο να περιμένουμε για να δούμε αν αυτό θα ισχύσει. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι το πιο χρεωμένο έθνος στην παγκόσμια ιστορία, η εθνικοποίηση της Fed και η επαναφορά του συστήματος απαιτούν συμφωνία και με τους πιστωτές, ιδίως με την Κίνα.
Στις ΗΠΑ φαίνεται να έχει ξεκινήσει η απελευθέρωση κρυμμένης υψηλής τεχνολογίας. Για παράδειγμα, κυκλοφόρησε τεχνολογία τύπου "UFO" που θα μπορούσε να φέρει πλήρη επανάσταση στην αεροπορικές και διαστημικές πτήσεις. Απελευθερώθηκαν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για συμπαγείς αντιδραστήρες σύντηξης που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως την παγκόσμια οικονομία. Εάν αυτή η τεχνολογία σύντηξης λειτουργεί, θα κάνει κυριολεκτικά δυνατό όλοι οι άνθρωποι να ζήσουν σαν εκατομμυριούχοι.
Ο ΟΗΕ μπορεί τελικά να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη. Ο Γενικός Γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ότι η χρηματοδότηση του Οργανισμού εξαντλείται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή οι ΗΠΑ και 64 άλλες χώρες έχουν σταματήσει να καταβάλλουν τις εισφορές τους. Αυτό σημαίνει ότι η Κίνα θα μπορούσε να εκπληρώσει την επιθυμία της να μεταφερθεί ο Οργανισμός στο Λάος ή κάπου αλλού στην Ασία εάν θα ήταν πρόθυμη να αναλάβει και το κόστος.

https://www.facebook.com/photo.php
 http://dionios.blogspot.com/