ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΤΗΝ «ΣΚΟΤΩΣΑΝ» ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ! ΝΕΚΡΗ Η 29ΧΡΟΝΗ ΛΕΧΩΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ! ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ!

ΕΚΤΑΚΤΟ
Η 29χρονη λεχώνα άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Είχε υποστεί αλλεργικό σοκ, λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του παιδιού της από ένα μεγάλο ιατρικό λάθος. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο, με τους στενούς συγγενείς της, να καταρρέουν. Η 29χρονη είχε φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, που καλείται να μεγαλώσει
ορφανό.

Την τελευταία της πνοή άφησε τα ξημερώματα η 29χρονη λεχώνα, που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ, όταν μετά τον τοκετό στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, της χορηγήθηκε αντιβίωση, στην οποία ήταν αλλεργική.
Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί αλλεργικό σοκ και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να χάσει τη ζωή της. Η άτυχη κοπέλα είχε μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Νοεμβρίου και όλες αυτές τις μέρες νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς δεν άντεξε και τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή.
Το χρονικό της τραγωδίας
Μέσα σε δέκα λεπτά, από τη στιγμή που της χορηγήθηκε το αντιβιοτικό, η γυναίκα έπαθε ανακοπή. Οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν ωστόσο ερωτήματα προκάλεσε από την πρώτη στιγμή, το γεγονός πως ενώ η γυναίκα είχε ενημερώσει για την αλλεργία της σε συγκεκριμένο αντιβιοτικό και αυτή είχε καταγραφεί στον φάκελό της, της χορηγήθηκε άλλο φάρμακο αλλά της ίδιας «οικογένειας».
Την ίδια ώρα το μωρό της 29χρονης γυναίκας που είναι υγιέστατο βρίσκεται στο σπίτι του ζευγαριού. Δυστυχώς θα μεγαλώσει ορφανό μετά το τραγικό λάθος που έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.
Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η διοικήτρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, η νεαρή κοπέλα κατέληξε σήμερα το πρωί. Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.
Πληροφορίες: odelalis.gr

 makeleio.gr