Δευτέρα, Νοεμβρίου 25

Ζούλα, δυστυχώς για σένα, Αυγερόπουλος δεν θα γίνεις ποτέ όσα μηδενικά και αν έχει ο τραπεζικός σου λογαριασμός...

Του Giannis Siatos
Αριστερά είναι ο Γιώργος Αυγερόπουλος. Δεξιά ο Κωνσταντίνος Ζουλας.
1) Ο Αυγερόπουλος γιος εργάτη και μιας μοδίστρας ξεκίνησε από το μηδέν, δούλεψε σε 100 εφημερίδες και κανάλια, νίκησε τον καρκίνο, και κατάφερε να πάρει 40 βραβεία για τα ντοκιμαντέρ του ενώ θεωρείται από τους κορυφαίους του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέχρι πολύ πρόσφατα δεν είχε λεφτά να πληρώσει το νοίκι γιατί έβαζε όλα τα χρήματα για την...

δουλειά του.
2) Ο Ζουλας στα 19 του επινε φραπέ στον Αθήνα 9,84 που την είχε φυτέψει ο πατέρας του (οντας διακεκριμένος δημοσιογράφος -ο πατέρας-) . Ότι έκανε το έκανε με τις πλάτες του πατέρα του, και φυσικά με τις πλάτες της Νέας Δημοκρατίας. Διορίστηκε στην ΕΡΤ το 2004 μετά την νίκη της ΝΔ στις εκλογές, δεν ήξερε τίποτα για τα μνημόνια και έγινε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ επαναστάτης το 2015 στο Twitter και την εφημερίδα Καθημερινή όταν ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. 6 μήνες πριν τις εκλογές ανέλαβε υπεύθυνος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μητσοτάκη και μετά τις εκλογές έγινε πρόεδρος της ΕΡΤ.
Χτες ο Ζουλας υπέγραψε να πάρει 800.000€ η εκπομπή της Όλγα Τρέμη και σήμερα έκοψε την επιχορήγηση της ΕΡΤ και του ελληνικού λαού προς τον βραβευμένο Αυγερόπουλο. Η επιχορήγηση αφορούσε το ντοκιμαντέρ με τίτλο AGORA 2.
Στα πρόσωπα των 2 καθρεφτίζεται η σύγχρονη Ελλάδα.
Ζούλα, δυστυχώς για σένα, Αυγερόπουλος δεν θα γίνεις ποτέ όσα μηδενικά και αν έχει ο τραπεζικός σου λογαριασμός.
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/11/blog-post