Δευτέρα, Νοεμβρίου 25

Γεννοβολάνε οι Μουσουλμάνες σαν κουνέλες τα στέλνουν στον Κούλη να τα αναλάβει κι αυτός....συγκινείται

Ο Μητσοτάκης που συγκινείται με τα ΨΕΥΤΟπροσφυγόπουλα.. Κόβει τις φοροαπαλλαγές τριτέκνων, πολυτέκνων και αναπήρων

Την ώρα ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης χύνει δάκρυα για τα προσφυγόπουλα.. που δηλώνουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους 17ρηδες, ενώ στην πραγματικότητα είναι 25ρηδες και 27ρηδες (αυτά είναι τα ανήλικα προσφυγόπουλα) ενώ μόλις το 7% είναι κάτω των 14 ετών!!!


Την ίδια ίδια ώρα κόβει τις φοροαπαλλαγές στα Ελληνόπουλα… στους πολύτεκνους και τους αναπήρους! Πόση μεγάλη υποκρισία Κυριάκο Μητσοτάκη; Πόση.. Ντροπή στην Ν.Δ.
Στο πακέτο των νέων μέτρων περιλαμβάνονται και παρεμβάσεις στο φορολογικό. Μαχαίρι μπαίνει στις φοροαπαλλαγές τριτέκνων, πολυτέκνων, αναπήρων, ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να εξοικονομήσει από την κατάργηση των φοροαπαλλαγών συνολικά 450 εκατομμύρια ευρώ. Στις μειώσεις περιλαμβάνονται :
  1. Μείωση στο ποσοστό επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες από 11% σε 7% από την οποία θα προκύψει όφελος για τα ταμεία 121 εκατομμύρια ευρώ.
  2. Μείωση φοροαπαλλαγών κοινωνικού χαρακτήρα σε τριτέκνους και πολυτέκνους που υπολογίζεται ότι θα αποφέρει εξοικονόμηση 229 εκατομμύρια ευρώ.
  3. Μαχαίρι θα μπει και στο έξτρα αφορολόγητο ποσό των 2.000 ευρώ που δικαιούνται οι φορολογούμενοι με αναπηρία άνω του 67% καθώς και σε άλλες απαλλαγές που έχουν τα άτομα με αναπηρία.
  4. Ενδέχεται επίσης να καταργηθούν οι απαλλαγές από το φόρο εισοδήματος που ισχύουν για το ΕΚΑΣ και τα επιδόματα ανεργίας
  5. Αύξηση των παραβόλων για υποβολή μηνύσεων, με στόχο να εισπραχθούν πρόσθετα έσοδα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.


με πληροφορίες iefimerida.gr
Αυτοί οι άντρες είναι ανήλικα προσφυγόπουλα;Ένας τέτοιος μπασταρδος ασυνόδευτος βίασε την Μυρτώ και την άφησε ανάπηρη Κούλη...