Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23

ΕΚΤΑΚΤΟ : Χανόμαστε . Μας πείθουν ότι η Τουρκία περιθωριοποιείται κι ότι «νικάμε» ενώ συμβαίνει το αντίθετο .

Η αδυναμία τους να αντεπεξέλθουν στα γεωπολιτικά , τους οδήγησε να πείσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους  ότι τελικά «πουλώντας Ελλάδα» πράττεις για το καλό της και όχι μόνο .

Δεν μπορούν ούτε να το αποδεχτούν και έτσι , πλάθουν την εντύπωση ότι οι Τουρκία περιθωριοποιείται για να κρατηθούν στα λογικά τους

Ποια είναι η πραγματικότητα ;



Ενώ οι γεωπολιτικοί παίκτες πίσω από την Τουρκία θα το πάνε  έξυπνα μέχρι τέλους θεωρώντας μας απλά , παράπλευρες απώλειες  , στην Ελλάδα το σλόγκαν « όσο προδίδεις την πατρίδα σου δεν πας ποτέ σε πόλεμο » , συνιστά πλέον εθνική στρατηγική .

Το μόνο πρόβλημά τους  είναι  , πως να τα φέρεις «μαλακά» στο λαό !

Απόδειξη ; Ποτέ δεν κλήθηκε ο Τούρκος Πρέσβης για διαμαρτυρία , ποτέ δεν απειλήθηκαν τουρκικά UAV που άρχιζαν να παραβιάζουν τον ΕΕΧ και εν συνεχεία να πετούν επάνω από τα ελληνικά νησιά , οι δημόσιες εμφανίσεις των γνωστών «λαγών» που προετοιμάζουν λογικά το έδαφος για διαπραγματεύσεις ή και συν εκμετάλλευση , οι αδιάσπαστες αναφορές στις αποφάσεις και στα λεγόμενα του σουλτάνου Ερντογάν  που τον παρουσιάζουν ηγέτη περιφερειακής δύναμης , ποτέ δεν δήλωσαν δημόσια  ότι θα συνδράμουν στρατιωτικά ( εάν ζητηθεί )  τον στρατάρχη Χάφταρ στην Λιβύη – την μόνη μας ελπίδα όπως φαίνεται - και πολλά άλλα.

Ιδού οι τελευταίες εξελίξεις που στιγματίζουν το τέλος του 2019!

Το «κόλπο»  - για να φτάσουν την Ελλάδα σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μας  με την Τουρκία – που στηρίζεται στο τελικό μεθοδευμένο δίλημμα Πόλεμο ή συνεκμετάλλευση - δεν μπορεί να τραβήξει άλλο , γιαυτό το αντικαθιστούν με τη Μέγα Πλάνη ότι τάχα , η Τουρκία περιθωριοποιείται.

Παράλληλα μας σέρνουν σε διαπραγματεύσεις -  που από μόνες τους συνιστούν ήττα -  γνωρίζοντας ότι ΗΠΑ και Τουρκία δεν έχουν υπογράψει το δίκαιο της θαλάσσης  και για να που  αργότερα ότι , το διεθνές δίκαιο επιβάλλει την μοιρασιά .

Έκκληση  λοιπόν προς όλες τις πατριωτικές φωνές , απόψεις και δυνάμεις . ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΊΤΕ  και παρουσιαστείτε ως ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ μέσω ενός κοινά αποδεκτού συνδέσμου.

Η Άνοιξη του 2020 πλησιάζει !!

Καλές γιορτές !

 «Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής (I.S.C.S.C. Hellas )» , μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ