Τρίτη, Ιανουαρίου 14

Ο καζαμίας των κλιματικών "καταστροφών" - Πως θα εξαφανιστεί η Κρήτη από τον χάρτη το 2020!


Γράφει ο Σωτήρης Καμενόπουλος


O κλιματικός καζαμίας των καταστροφολόγων για το 2020 προβλέπει ότι το 2020 τα Χανιά –και όλα τα παράλια της Κρήτης- θα βυθιστούν. Ο Πλατανιάς, το παλιό λιμάνι Χανίων, η Σούγια, η Πρέβελη κ.λπ θα εξαφανισθούν. Το ίδιο θα συμβεί με το λιμάνι της Καβάλας, της Ηγουμενίτσας κ.λπ.
Δεν το πιστεύετε;

Το 2004, μία από τις πολλές κλιματικές καταστροφολογίες προέβλεπε ότι το έτος 2020 θα καταστραφούμε. Η τότε καταστροφολογία των κλιματολάγνων προέβλεπε ότι πολλές πόλεις στον πλανήτη θα βυθιστούν μέχρι το 2020 λόγω της ανύψωσης των υδάτων. Η ίδια καταστροφολογία ήθελε την ανύψωση των υδάτων από 6 έως και 9 μέτρα!


Ως εκ τούτου, η ελληνική κυβέρνηση μέσα στο 2020 προβλέπω ότι θα αποφασίσει τα κάτωθι:
  • Όσοι έχουν περιουσία στα παράλια π.χ. της Κρήτης θα υποχρεωθούν να την εγκαταλείψουν.
  • Θα παγώσουν όλες οι επενδύσεις στα Ελληνικά νησιά. Οι επενδυτές θα ενημερωθούν με ειδικά οργανωμένη παγκόσμια καμπάνια από τον ΕΟΤ ότι λόγω της Κλιματικής Αλλαγής καμία επένδυση δεν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στους Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς καθώς αναμένεται πλήρης καταστροφή. Ο ΕΟΤ θα προτείνει εμπεριστατωμένα στους υποψήφιους επενδυτές να επενδύσουν στις Μαλδίβες.
  • Όλες οι τουριστικές πτήσεις αναβάλλονται, τα τουριστικά γραφεία απαγορεύεται να κλείνουν τουριστικά πακέτα κ.λπ. Πρέπει να προστατεύσουμε τους τουρίστες.
  • Οι μόνιμοι κάτοικοι των παραλιακών περιοχών, π.χ. της Βούλας, της Λούτσας, του παλιού λιμανιού στα Χανιά κ.λπ με ειδικές καταδρομικές επιχειρήσεις θα μετακινηθούν στις ορεινές περιοχές για την προστασία τους.
  • Όλα τα ξενοδοχεία θα απομονωθούν, θα σφραγισθούν και οι κάτοικοι θα απομακρυνθούν προς τις ενδοχώρες, π.χ. στα Χανιά θα τους στείλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κλειστού τύπου τα οποία θα δημιουργηθούν στα Λευκά Όρη. Να κάνουν και καμιά δουλειά, να διατηρούνται παραγωγικοί: Arbeit macht frei…το επιτάσσει και το ευγονικό κίνημα.
  • Όλα τα τουριστικά μαγαζιά που βρίσκονται κοντά σε λιμάνια θα σφραγισθούν και θα περικυκλωθούν από Στρατό σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων. Κανείς δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πλημμύρας.
Διαβάστε την συνέχεια στο slpress

 http://teleytaiaexodos.blogspot.com