Τεράστια ερωτηματικά από την αποκάλυψη Πολίτη ότι η Μπακογιάννη έλεγε ένα μήνα πριν ότι ο Ερντογάν θα πάει στο Καστελόριζο αντί για την Κρήτη και μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη…(vid)

Πολλά ερωτήματα γεννά η διατύπωση που επέλεξε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης για να αναφερθεί στις ενέργειες του Ερντογάν στο Αιγαίο, στέλνοντας το «Ορούτς Ρέις» ανοιχτά του Καστελόριζου, ανήμερα της επετείου των Ιμίων.
Καλεσμένος στο ΟΡΕΝ, ο Γιάννης Πολίτης ανέφερε ότι είχε συναντηθεί με την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία του είπε ότι ο Ερντογάν δεν θα πάει στην Κρήτη, όπως γραφόταν τότε, αλλά στο Καστελόριζο και δη… το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.


Επί λέξει ανέφερε: «Μέσα στις γιορτές είχα συναντήσει την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία, όπως και ο Βενιζέλος γνωρίζουν όσο κανείς άλλος αυτό το θέμα και μου είχε πει το εξής: Σας ακούω να λέτε συνέχεια πως θα πάει ο Ερντογάν στην Κρήτη. Δεν θα πάει στην Κρήτη. Εάν μπορώ να τον διαβάζω καλά τόσα χρόνια, θα πάει στο Καστελόριζο και θα πάει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου».
Από αυτό προκύπτουν καίρια ερωτήματα που χρίζουν απάντησης. Πρώτον, πώς η Ντόρα Μπακογιάννη γνώριζε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο; Μήπως είχε μιλήσει με τον… Ερντογάν; Δεύτερον, αν είχε συμβεί αυτό, γιατί δεν είπε τίποτα ούτε εκείνη ούτε ο κ. Πολίτης που γνώριζε από τις γιορτές των Χριστουγέννων;
Όλα αυτά αν δεχτούμε πως ο ισχυρισμός του κ. Πολίτη είναι 100% αληθής…

Η @Dora_Bakoyannis ήξερε ότι ο Ερντογάν θα μπει στο Καστελόριζο και μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου (δια στόματος Γιάννη Πολίτη)!

Μου κάνει έκπληξη τώρα...
Εσάς;Embedded videoπηγή: documentonews.gr