Κυριακή, Φεβρουαρίου 2

Thalia: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Ροζαλίντα» και το μήνυμά της στα Ελληνικά

«Έλληνες, αγάπες μου, σας ευχαριστώ πολύ….» λέει η Λατίνα σταρ κι ενθουσιάζει τους θαυμαστές της

Thalia: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Ροζαλίντα» και το μήνυμά της στα Ελληνικά
Συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό τη δεκαετία του ’90, μέσα από τις λατινικές σαπουνόπερες «Ροζαλίντα», «Μαρία της γειτονίας» και «Μαριμάρ», σημειώνοντας απίστευτα νούμερα τηλεθέασης. Άλλωστε, την εποχή εκείνη οι εκ Λατινικής Αμερικής σειρές έκαναν απίστευτη επιτυχία στην Ελλάδα, έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό.

Και η Thalia – μαζί με τη Ναταλία Ορέιρο – ήταν οι μεγάλες Λατίνες σταρ, με πολλούς θαυμαστές και στη χώρα μας. Σήμερα, η Μεξικανή ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας κυκλοφόρησε το νέο της single «Ya Tú Me Conoces, το οποίο γνωρίζει επιτυχία και την Ελλάδα. Είπαμε, η «Ροζαλίντα» είχε αποκτήσει κοινό που της είναι ακόμη πιστό και ας έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από την εποχή της σαπουνόπερας.

Μάλιστα, η Thalia θέλοντας να ευχαριστήσει του Έλληνες θαυμαστές της που «αγκάλιασαν» τη νέα της δουλειά, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με πλάνα από παλαιότερη επίσκεψή της στην Ελλάδα, στο οποίο μιλάει… ελληνικά!


«Έλληνες, αγάπες μου, σας ευχαριστώ πολύ για το Νο1 στο νέο μου single Ya Tú Me Conoces. Μακάρι να τα πούμε σύντομα από κοντά. Φιλάκια», λέει η Μεξικανή σταρ, η οποία σήμερα είναι 49 χρόνων
Για την ιστορία, η Thalia είχε επισκεφτεί την Ελλάδα το 2000, προκαλώντας παραλήρημα στους θαυμαστές της, που την υποδέχτηκαν θερμά στο αεροδρόμιο.