Τετάρτη, Απριλίου 29

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΕ! ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΠΟΛΙΤΗ – ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ;

xrysoxoidhs
Ο ανηψιός, του ανηψιού, τω ανηψιώ! Όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης, ο νταής αστυνομικός-μοτοσυκλετιστής που έδειρε οδηγό-πολίτη στην Μιχαλακοπούλου, την στιγμή εκείνη βρισκόταν εν κινήσει στη συνοδεία του ανιψιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Το θέμα κρατήθηκε μυστικό.

Το γιατί το γνωρίζετε: 11 εκατ. την πρώτη φορά, 9 την επομένη, ποιος να μιλήσει; Και τα 33 εκατ. από τις τράπεζες. Πολλά τα λεφτά, Άρη και Γρηγόρη. Και τα 10 εκατ. από τη ΔΕΗ που έρχονται. Πάει το Κράτος, χρεωκόπησε.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!
Δείτε τώρα την ανακοίνωση του Υπ.Προστασίας του Πολίτη:
Αθήνα, 29 Απριλίου 2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» ανεβάζει στο Facebook βίντεο, που προφανώς “κατά σύμπτωση” περιήλθε στην κατοχή του και δείχνει αστυνομικούς να ακινητοποιούν μοτοσυκλετιστή. Γιατί; Επειδή σύμφωνα με την εκδοχή του Ρουβίκωνα, ο μοτοσυκλετιστής διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο. Ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Ραγκούσης υιοθετεί την εκδοχή του Ρουβίκωνα δίχως να διερευνήσει μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό.
Είναι αξιοσημείωτη η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αναγορεύει το Ρουβίκωνα σε αξιόπιστη πηγή και συνομιλητή.
Σε ότι όμως αφορά στο περιστατικό τα γεγονότα έχουν ως εξής.
Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία το περιστατικό αφορά σε συμπλοκή αστυνομικού με δικυκλιστή. Κατά τη διαδικασία ελέγχου προέκυψε η συμπλοκή. Ούτε συνοδεία, ούτε συνοδοί.
Εξάλλου, στην έρευνα που ήδη διεξάγει για το περιστατικό η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, Υπηρεσία της οποίας προΐσταται εισαγγελεύς, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο αστυνομικός θα καταθέσουν.
Αυτονόητα, με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα υπάρξει ενημέρωση.makeleio.gr/