Παρασκευή, Απριλίου 17

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Το σκοτάδι τής τυραννίας βάθυνε επάνω από την Ιερή Ελλάδα μας και απειλεί να μάς παρασύρει στο θάνατο τού Ελληνισμού μας. Οποιαδήποτε άλλη αδράνεια θα αποτελέσει το πιστοποιητικό θανάτου τής Φυλής μας. Ο παγκοσμιοποιητής νεοταξισμός εργάζεται για τον αντίχριστο. Και οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου είναι ενεργούμενα τής τυραννίας εν πλήρη συνειδήσει, τελειωμένοι προδότες. Οδηγούν την Πατρίδα μας σε μια νέα άλωση, στον απόλυτο σατανικό σκοταδισμό μέσα από την σκόπιμη καταστροφή τού εθνικού μας κράτους.
Ο πόλεμος που δέχεται η Ορθοδοξία μας στην Γη τού Φωτός Χριστού μας δεν επιτρέπεται να μείνει αναπάντητη. Φτάσαμε στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα με τις εκκλησιές μας κλειστές, τις καμπάνες και τα μεγάφωνα των ιερών ναών μας βουβά, την απόδοση τού Αγίου Φωτός στους πιστούς αποκλεισμένη. Για λόγους μάς λένε υγείας, μάς στερούν τα θρησκευτικά μας δικαιώματα. Οι νεοταξίτες έχουν ήδη ετοιμάσει την οδό τού ενσώματου χαράγματος τού σατανά με τον εμβολιασμό και την ψηφιακή πιστοποίηση. Μεθοδεύουν μείωση πληθυσμού και το τσιπάκι παράδοσης τής ανθρώπινης ελευθερίας στον διαρκή έλεγχο για την αποδοχή τής παγκόσμιας τυραννίας.
Δεν σταματούν εκεί. Θέλουν την διευκόλυνση τής αιχμαλωσίας τού λαού μας και κάθε ελεύθερου και πιστού λαού. Κι έτσι εισάγουν στον κόσμο μας την λεγόμενη τεχνητή νοημοσύνη μέσα από την διαβόητη ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Εξ αποστάσεως εργασία. Εξ αποστάσεως διδασκαλία. Αντικατάσταση τού χρήματος από το άυλο χρήμα των πιστωτικών καρτών. Όλες οι ασχολίες τής καθημερινότητας θα γίνονται με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Όποιος δεν υπαχθεί σε αυτή την διαρκή παρακολούθηση, δεν θα μπορεί να αγοράσει και να πωλήσει. Όποιος δεν κάνει το υποχρεωτικό εμβόλιο, θα τίθεται στο περιθώριο και τον αφανισμό από το Θηρίο τής Αποκαλύψεως που μάς παρουσιάστηκε ως παγκοσμιοποίηση και παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ο επιστημονικός σύμβουλος πάντως τής παρούσης κυβερνήσεως στο ψευτορωμέϊκο, ο κ. Τσιόδρας, έχει πει ξεκάθαρα ότι γίνεται κατασκευή ιών προκειμένου να παραχθεί το εκάστοτε εμβόλιο. Δεν νομίζω ότι αιφνιδιάζεται κανείς εξ αυτής τής πραγματικότητας. Το ζήτημα βρίσκεται στην σύνθεση τού εμβολίου, στον εξαναγκασμό των πολιτών για να το κάνουν και φυσικά στον στιγματισμό τον ψηφιακό τού ανθρώπινου σώματος.
Λέμε ξεκάθαρα στους αντίχριστους νεοταξίτες ότι όσους ιούς κι αν φτιάξουν, τα αντισώματα τής Πίστης που μάς δίνει ο Πατέρας μας Θεός είναι ισχυρότερα και ανίκητα. Η τεχνολογία υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο κι όχι ο άνθρωπος την τεχνολογία. Κι όμως σήμερα οι κερδοσκόποι σκλαβωτές έχουν φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιούν τα τεχνολογικά μέσα σκορπώντας τον θάνατο. Όπως στην περίπτωση τής νέας ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας 5G που έχει προκαλέσει, όπως λέγουν ειδικοί επιστήμονες, την αλλοίωση γενικά τού οικοσυστήματος και τον μαρασμό του.
Ο Ελληνισμός δεν είναι αναλώσιμος. Η ζωή τής Ελληνικής Φυλής είναι η ιερότερη υποχρέωση τού κράτους. Εφόσον το κράτος αφήνει έκθετη την ανθρώπινη υγεία, εφόσον το κράτος κλειδώνει την Πίστη στο Θεό έξω από τις εκκλησιές μας μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα τού Θείου Πάθους, εφόσον το κράτος διαλύει την οικονομία και φέρνει την πείνα τού ελληνικού λαού και τον λαθροεποικισμό τής Πατρίδος μας, το κράτος αυτό ξηλώνεται ως εχθρικό έναντι τού Ελληνικού Έθνους.
Την ίδια στιγμή επιπλέον πληροφορηθήκαμε την εισβολή ειδικών δυνάμεων τής αλβανικής αστυνομίας μέσα στα σπίτια των βορειοηπειρωτών αδερφών μας στην Χειμάρρα. Οι αρχές τού ψευδοκράτους τής Αλβανίας λαμβάνουνε ως αφορμή έναν Τίμιο Σταυρό τού Χριστού μας ύψους 9 μέτρων που υψώθηκε στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής στην Χειμάρρα. Είναι οι ίδιοι μισέλληνες που δολοφόνησαν τον Εθνομάρτυρα Κώστα Κατσίφα. Παράλληλα οι Αλβανοί κουβαλούν στην Βόρειο Ήπειρό μας 30000 λαθροεισβολείς προερχόμενους από την Τουρκία. Έχουμε δηλαδή επί τής ουσίας έναν ακόμη διωγμό σε βάρος τού Χριστού μας και τού Ελληνισμού μας.
Λοιπόν, τούτη τη στιγμή αποφασίζουμε και αναφωνούμε εκ νέου όπως και οι πρόγονοί μας την απόλυτη και κατηγορηματική θέση μας. Νυν υπέρ πάντων ο αγών υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Δεν δικαιούμαστε να σιωπούμε όσοι ορκιστήκαμε σε Θεό και σε Πατρίδα. Ο ελληνικός στρατός, ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός εθνικισμός οφείλουμε να ξεφορτωθούμε τούς τυράννους. Να σηκώσουμε το Ορθόδοξο και το Εθνικό Φρόνημα τής Ελληνικής Φυλής στα ύψη.
Απαιτούμε την κανονική λειτουργία στους ορθόδοξους ναούς μας, ακόμη και με τα μέτρα προφύλαξης, αλλά με τις ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ. Το χάραγμα τής λεγόμενης ψηφιακής ταυτοποίησης, το τσιπάκι τού αντίχριστου απορρίπτεται ως πράξη εσχάτης προδοσίας των ψευτορωμιών, διότι πολύ απλά το απορρίπτουμε άπαντες οι Ελληνορθόδοξοι, Πατριώτες και Εθνικιστές. Το απορρίπτει εν γένει ολάκερος ο Ελληνισμός μας. Την οικονομία μπορείτε, ω μισέλληνες, να την πληγώσετε, διότι η ευλογημένη γη που μάς κληροδότησε ο Θεός θα μάς ανταποδώσει την Πίστη μας με αγαθά πλήρη. Την Πίστη μας και την Πατρίδα μας, την ψυχή μας δηλαδή δεν την παραχωρούμε μήτε στον αντίχριστο μήτε στον οποιοδήποτε τύραννο.
Ήρθε η ώρα να γενούν τα λόγια πράξεις. Ήρθε η ώρα να λευτερώσουμε την Πατρίδα μας. Στην Ελλάδα Αρχηγός Μέγας είναι ένας, ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας. Ενταύθα το κεντρικό σύνθημα είναι ένα, Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Η σκοτεινή παγκοσμιοποίηση έχει αποφασίσει να ενώσει εξουσίες, οικονομίες και θρησκείες σε ένα μόρφωμα. Όμως η Ελλάς δεν διαθέτει μια δήθεν θρησκεία. Η Ελλάς διαθέτει την μια και μόνη Αληθινή Πίστη στον Ένα και μόνο Ζώντα Θεό. Στους δε γεωπολιτικούς εχθρούς μας λέμε αυτό που λέμε και στην Αλβανία. Ολάκερη η Ιλλυρία ελληνική επαρχία.
Η Ελλάς είναι λοιπόν κράτος Ορθόδοξο Χριστιανικό και Εθνικό. Οι Εθνικές Δυνάμεις Πιστών και Εθνικιστών είναι οι μόνοι ιδιοκτήτες τού Ελληνικού Κράτους. Είμαστε οι Επαναστάτες τού Δικαίου και τής Αληθείας. Ανακτούμε την Ελλάδα για να ζήσει εις τούς αιώνες των αιώνων ως ελεύθερη και μεγάλη δύναμη. Πρέπει να οχυρώσουμε την Πατρίδα μας, ώστε να συντρίψουμε το νεοταξικό κτήνος. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να κάνουμε ΑΜΕΣΑ το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής καθάρια δικό μας, καθάρια ελληνικό, άνευ ουδενός προδότη.ethnikismos.net