Τρίτη, Οκτωβρίου 20

Στα τέσσερα. Τρέμουν τον Ερντογάν να μη βγάλει τις συμφωνίες που έχουν υπογράψει.

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Μου αρέσει το ρωσικό χιούμορ στον Μητσοτάκη. Να του λένε πως συμφωνεί να πάνε τα χωρικά ύδατα παντού, ηπειρωτική χώρα και νησιά όλα, στα 12 νμ ενώ έχει υπογράψει στα 6 νμ για τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου ο πατέρας του ο Εφιάλτης! Μου αρέσει.

Μου αρέσει και η επιμονή όλων των άλλων γραφικών σε αυτό, αυτών που βγαίνουν στα κανάλια και παρουσιάζουν χάρτες χωρίς να έχουν σχεδιάσει ποτέ ούτε μπαλόνι.

Θεατράνθρωποι. Μαρέσει επίσης, που για να πάει κάποιος στο Δικαστήριο θέλει τη κατάλληλη σύνθεση. Βλέπε Μαρινάκης…

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

… θα ήμουνα και υπέρ της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας με Κύπρο.

Και άλλη συμφωνία εδώ κρυφή των μειοδοτών κατά της οριοθέτησης. Αντάλλαγμα μόνο η παραμονή τους στην εξουσία και το φάγωμα κόκκινων δανείων, περιουσίας της Εκκλησίας, άδειασμα Ταμείων, ξεπούλημα πρωτογενών πηγών και ΕΣΠΑ, η μη βιωσιμότητα εταιρειών του δημοσίου, η μεταφορά μάνατζμεντ εταιρειών του δημοσίου κλπ σε ιδιώτες και άπειρα άλλα.

ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

Οι “μάγκες” πολλοί στα ΜΜΕ. Ετσι μιλάνε οι κυβερνητικοί για 12 νμ μόνο στο Βόρειο Αιγαίο! Αλλά ξεχνούν να μιλήσουν για τα 24 νμ συνορεύουσα ζώνη ΟΛΟΙ. ΟΛΑ τα κοπρόσκυλα.

Άοπλο παραμένει το λιμενικό σώμα ενώ η Τουρκία καθορίζει τις αμυντικές διατάξεις της χώρας μας και τον εξοπλισμό της. Του Αγίου Πούστη τα Ραφάλ.

Ασε με το καραγκιοζηλίκι των πεπέδων αναλυτών στα ΜΜΕ. Για φάπες. Δέκα άτομα είναι όλοι και άλλοι δέκα οι δημοσιογράφοι που μοιράζουν την μπάλα στα ΜΜΕ του Μωυσή με βίλλες, ένα μάτσο απο κομπογιαννίτες…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ

  • Δεν τους βγαίνει. Ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει. Τα έχουν κάνει παντού σκατά.

Το R&D και τα ΑΕΙ, κλειδί της ανάπτυξης  και η Βουλή ελέγχονται απο ξένους με Ελληνικό διαβατήριο και αλλαγμένο όνομα επι χρόνια.

  • Πρέπει να σκέφτεστε και ποιοί θέλουν την Κρήτη ανεξάρτητη και ποιοί θέλουν την Ελλάδα να μπεί σε πόλεμο. Η τωρινή φάση μου θυμίζει Κύπρο.

Αν δεν κάνουν στην άκρη οι χαφιέδες της “μεταπολίτευσης”, το σκατό στο πέτο θα φανεί και δεν θα μπαίνει μέσα με εκλογές…

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/10/blog-post_16.html