Δευτέρα, Απριλίου 20

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ! ΕΤΣΙ “ΕΣΠΑΣΑΝ” ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ Ο ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ – ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ; (ΦΩΤΟ)

Χαρδαλιά σου την..έφεραν άσχημα οι Αθηναίοι την κοπάνισαν για Πάσχα σε χωριά από δρόμους που εσύ δε γνωρίζεις
bloka 2
Από δρόμους που ξέρουν λίγοι, κατάφεραν να αποδράσουν από την πόλη αρκετοί κάτοικοι της Αττικής και να κάνουν τελικά Πάσχα στο χωριό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του korinhtia.net.gr, αναγνώστης που ζει στο Αλεποχώρι και εργάζεται σε take way καφέ της περιοχής, παρατήρησε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην περιοχή και ασυνήθιστα πολύ δουλειά!

Ο λόγος ήταν ότι πολλοί κατάφεραν να ξεφύγουν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας και να σπάσουν τα μπλόκα, φεύγοντας από την Αθήνα προς την Κόρινθο, χρησιμοποιώντας τον… ξεχασμένο δρόμο που εννοεί το Αλεποχώρι, με τα Βίλια, την Οινόη και την Μάνδρα Αττικής!
Ενας δρόμος που ήταν ελεύθερος από ελέγχους και μπλόκα της. Αστυνομίας, σε αντίθεση με την Εθνική Οδό και άλλους παρακείμενους της δρόμους. Οι συγκεκριμένοι Αθηναίοι λοιπόν -που δεν είναι και λίγοι σύμφωνα με τους κατοίκους- έφυγαν ανενόχλητοι και φυσικά θα επιστρέψουν κανονικά από την Εθνική Οδό, αφού θα μπορέσουν  να αποδείξουν πως είναι μόνιμοι κάτοικοι Αττικής…

Η διαδρομή:
makeleio.gr/