Σάββατο, Απριλίου 4

Nίκος Μαστοράκης> Οδηγίες προς καθηλωμένους

Πολεμηστε τη μοιρολατρια και την υπερβολικη αισιοδοξια--Μην παθαίνετε υστερία επειδή δεν βρίσκετε detol. 10% χλωρίνη 90% νερό και έχετε το δραστικότερο υγρό για να καθαρίζετε επιφάνειες
@@ Είναι πολύ νωρίς για γκρίνιες του τύπου “αμάν πια, πότε θα βγούμε έξω.” Όλες οι συνθήκες “σφίγγουν” από Δευτέρα.
@@ Κρατήστε τις συνήθειες της κανονικής σας ζωής, τι ώρα κοιμόσασταν, τι ώρα ξυπνούσατε για τα παιδιά ή τη δουλειά. Έτσι όταν φωνάξουμε “φτου ξελευτερία” δεν θα χρειάζεται αναπροσαρμογή το βιολογικό σας ρολόϊ. Αλλιώς, θα πάθετε ένα είδος jetlag με την επαναφορά στην κανονικότητα.

@@ Μην παθαίνετε υστερία επειδή δεν βρίσκετε detol. 10% χλωρίνη 90% νερό και έχετε το δραστικότερο υγρό για να καθαρίζετε επιφάνειες. Σε ένα απλό μπουκάλι σπρεϊ, και τύφλα να’ χει το detol.
@@ Αποφεύγετε τις βαθειά δραματικές εικόνες από την Ιταλία και την Ισπανία και τις βάρβαρες περιγραφές. Επιβαρύνουν σημαντικά την ψυχοσύνθεσή σας και η εποχή χρειάζεται ακριβώς το αντίθετο.
@@ Σπάστε μια και καλή την ευτελή και ανάρμοστη συνήθεια (και αλυσίδα) να στέλνετε μηνύματα με φώτο, βίντεο κλπ που σας έστειλαν άλλοι.
@@ Καιρός να καταλάβετε ότι τα προσωπικά μηνύματα στο FB λειτουργούν σαν SMS: Χτυπάει το κινητό για να τα δεις. Μη στέλνετε ακατάλληλες ώρες εκτός αν είναι επείγουσα ανάγκη.
@@ Αν έχετε κήπο, μπαλκόνι, ταράτσα και ο καιρός είναι καλός, πάρτε καθαρό αέρα για μισή ώρα την ημέρα.
@@ Των φρονίμων τα παιδιά, παραγγέλνουν τρόφιμα κλπ. πολύ πριν τα χρειαστούν. Τα περισσότερα ντιλίβερι έχουν “κλείσει” ημερομηνίες παράδοσης μέχρι 24 Απριλίου.
@@ Με κίνδυνο βαρετής επανάληψης: Γάντια/μάσκα/τζελ στο σουπερμάρκετ και προσεκτική απολύμανση συσκευασιών ειδικά από χαρτόνι κλπ. μόλις γυρίσετε σπίτι.
@@ Πολεμήστε τη μοιρολατρία και την υπερβολική αισιοδοξία, μειώνουν τις πιθανότητες ψυχικής και βιολογικής ακεραιότητας.
@@ Αν ακούγατε για το Plaquenil και αλλά χλωροκινικά φάρμακα, μην ανησυχήσετε άλλο. Έχουμε πια εκατομμύρια χάπια των 200mg (για χρήση μόνο στη θεραπεία των ασθενών.)
@@ Μην τρώγεστε με εργασιακά και οικονομικά. Πρώτη μας προτεραιότητα να επιβιώσουμε, μετά θα δούμε πώς θα διαβιώσουμε.
@@ Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξωνες you can never bee too careful or too rich

 kourdistoportocali.com