Κυριακή, Μαΐου 31

ΒΙΝΤΕΟ Οταν ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ μοίραζε σανό στους Ελληνες - "Θα καταψηφίσουμε την συμφωνία των Πρεσπών είτε τώρα είτε στην επόμενη βουλή.."

Και οι Έλληνες πίστεψαν τον Κούλη !
"Θα καταψηφίσουμε την συμφωνία των Πρεσπών είτε τώρα είτε στην επόμενη βουλή.."
Αλλά ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές του σήμερα απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι οι βαρύγδουπες δηλώσεις δεν ήταν παρά μόνο μια άκρως τυχοδιωκτική επικοινωνιακή πολιτική σε μια προμελετημένη προδοσία. Τότε το κόμμα του έκανε πλάτες για να περάσει από την Βουλή. Σήμερα, για να καταψηφίσει πανηγυρικά το αίτημα για άρση της ασυλίας του Α.Τσίπρα και των βουλευτών του. Αυτά για όσους διατηρούσαν ψευδαισθήσεις ότι η Νέα Δημοκρατία θα άλλαζε κάτι σχετικά με το Μακεδονικό.

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

"Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει αυτήν τη συμφωνία. Είτε τώρα, είτε στην επόμενη Βουλή", ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως πρόκειται για μια "συμφωνία ντροπής για το Σκοπιανό" που "εκχωρεί για πρώτη φορά τη Μακεδονική ταυτότητα και τη Μακεδονική γλώσσα στους γείτονές μας".

Παράλληλα έστειλε και μήνυμα στην κυβέρνηση των Σκοπίων, πως "αν τελικά η συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφιστεί από την ελληνική Βουλή τότε θα πρέπει η άλλη πλευρά να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχή".