Πέμπτη, Ιουνίου 18

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ> Σε κατασχέσεις προχωράνε οι προμηθευτές της Four Seasons Astir Palace

Eξέλιξη σοκ
Μόνο στο Κουρδιστό Πορτοκάλι
Eλληνική εταιρία logistics, προμηθευτής της Four Seasons Astir Palace προχωρά την Παρασκευή σε κατάσχεση εις χείρας τρίτου μετά από την προσφυγή της στα δικαστήρια τα οποία και την δικαίωσαν για ένα ποσό ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κουρδιστού Πορτοκαλιού θα προκαλέσει σάλο στο χώρο του ελληνικού τουρισμού.


Στη προκειμένη περίπτωση οι προμηθευτές της  Four Seasons Astir Palace είχαν ξεκινήσει τη συνεργασία τους με την πρώτη διοίκηση που διόρισε η Four Seasons Astir Palace. Ανέλαβαν να αποθηκεύσουν όλο τον παλιό εξοπλισμό του κοσμοπολίτικου κάποτε συγκροτήματος που όπως όλα δείχνουν το περιμένουν σκοτεινές μέρες.
Οι άνθρωποι αποθήκευσαν λοιπόν τον παλιό εξοπλισμό και μέρος του νέου. Οταν έφτασε η ώρα να πληρωθούν η Four Seasons Astir Palace είχε καρατομήσει ήδη την διοίκηση που η ίδια διόρισε. Μόλις ανέλαβε η νέα διοίκηση υπό την Four Seasons πάντα ζήτησε χρόνο για να κάνει τον σχετικό έλεγχο. Κι όμως ο χρόνος περνούσε και η διοίκηση του Αστέρα δεν έλεγε να πληρώσει τους προμηθευτές.
Οι άνθρωποι αναγκάσθηκαν να προσφύγουν στα δικαστήρια τα οποία και τους δικαίωσαν για ένα ποσό 2,5 εκατ. ευρώ και πλέον.
Το πιο σοκαριστικό στην υπόθεση είναι η φημολογία που θέλει το λογιστήριο της εταιρίας που διαχειρίζεται τον Αστέρα να βρίσκεται στη Πολωνία. Και κάτι ακόμη: Παρότι ο Αστέρας υποτίθεται ότι πουλήθηκε το ΑΦΜ που δίνουν στους προμηθευτές είναι το παλιό ΑΦΜ του Αστέρα!
Τι συμβαίνει εδώ;
Μήπως ήρθε η ώρα των Εισαγγελέων για την υποτιθέμενη κορωνίδα των αποκρατικοποιήσεων του ελληνικού τουρισμού.
Μία πώληση απέναντι στην οποία βρέθηκε το Κουρδιστό Πορτοκάλι εξαρχής.
Όχι γιατί δεν θέλουμε τις αποκρατικοποιήσεις. Το αντίθετο. Απλά η πώληση του Αστέρα συνέβη εξ αρχής κάτω από πειρατικές συνθήκες με αποτέλεσμα τώρα να ανοίγει μία ακόμη μεγάλη πληγή για τον ελληνικό τουρισμό…