Κυριακή, Ιουνίου 21

Γ. Τράγκας: Τα «σαγόνια του καρχαρία» σε όλα τα Ταμεία

crashonline.gr
Αποκαλύπτεται μέρα με την ημέρα όλη η επιχείρηση των ακραίων μέτρων που λήφθηκαν για να κλειστούν οι Έλληνες στα σπίτια τους, να υπάρχει διάχυτος φόβος και να αγοραστούν τα εμβόλια και οι νέες τεχνολογίες του κου Μπιλ Γκέιτς. Όπου υπάρχουν στενές σχέσεις μεταξύ των κυβερνήσεων και των ιδρυμάτων Γκέιτς και Σόρος, εκεί παρατηρούμε
( και το σημειώνουν καθημερινά όλες οι μυστικές υπηρεσίες) υπάρχει έντονη τηλεοπτική προβολή και προπαγάνδα για την επισήμανση νέων περιστατικών covid-19. Π.χ. έχουμε αναζωπύρωση της ανησυχίας εδώ στην Ελλάδα και στα Σκόπια, όπου ο Ζάεφ συνδέεται απόλυτα με τον Τζόρτζ Σόρος, συνεταίρο του κου Γκέιτς στη Βαλκανική διείσδυση και στην επιχείρηση ανατροπής του κου Τραμπ.
Μια ματιά σήμερα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων αρκεί, για να βγάλουμε τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα. 1ον  οι μισοί Έλληνες είναι εκτός παραγωγικής διαδικασίας μετά το lockdown 2ον το οικονομικό αποτέλεσμα της απόφασης του πρωθυπουργού και της καλοπληρωμένης δράσης των Ελλήνων λοιμωξιολόγων με επικεφαλής τον κο Τσιόδρα στοίχισαν στην ελληνική οικονομία 9 δισεκατομμύρια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθαψε στην κυριολεξία τον ελληνικό λαό και προκειμένου να έχει τον έλεγχο προβαίνει σε φασιστικές μεθόδους φίμωσής του. Ολόκληρη η Αγία Οικογένεια – θείος και ανιψιός – επιδίδονται σε διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε χαλεπές ημέρες για τους περισσότερους Έλληνες πολίτες. Δεκάδες εκατομμύρια φεύγουν από τα δημόσια ταμεία για να ικανοποιηθεί με δημοσκοπήσεις και 24ωρη προβολή ο ναρκισσισμός και η νοσηρότητα του πρωθυπουργού.
Από την άλλη πλευρά, ο ανιψιός εμφανίζεται πολιτικά ανόητος και ήδη γίνεται γνωστό ότι ξοδεύει τα χρήματα των Ελλήνων δημοτών για φοίνικες, παγκάκια, ζαρντινιέρες και άλλα, σε μία εποχή που 600.000 παιδιά στην Ελλάδα σιτίζονται πλημμελώς και χιλιάδες ασθενείς με νεοπλασίες αναμένουν σε λίστες για μία ακτινοθεραπεία.
Ανατριχιάζει κανείς αν σκεφτεί ότι τούτο συμβαίνει, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αγωνιούν για το αν θα δουλέψουν ή θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Αυτό συμβαίνει επίσης, σε μία περίοδο που η Ελλάδα εντελώς μόνη της, αντιμετωπίζει τον εθνικισμό και τον επεκτατισμό της Τουρκίας. Πριν είναι αργά, θα πρέπει το σύνολο της αντιπολίτευσης και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είτε αυτή είναι στο χώρο της κεντροδεξιάς είτε στο χώρο της κεντροαριστεράς να δράσει γρήγορα και αποτελεσματικά.
Η εκλογή Μητσοτάκη αποδεικνύεται στην πράξη το μεγαλύτερο εκλογικό λάθος της Μεταπολίτευσης και ειδικά των μνημονιακών χρόνων. Είναι ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία, είναι πολύ μακριά από τις αρχές του ιδρυτής της και μέρα με την ημέρα επιδεικνύει ένα ιδιαίτερα αποκρουστικό νεοφιλελεύθερο, ακροδεξιό, έξωθεν καθοδηγούμενο προφίλ.
Η Τουρκία ολοκληρώνει τη διχοτόμηση της Λιβύης και ενισχύοντας τον Σάρατζ, αποκτά μεγάλες στρατιωτικές και αεροπορικές βάσεις που δίνουν το δικαίωμα να μπορεί να ίπταται πάνω από την Κρήτη, μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Η ελληνική κυβέρνηση απομονώθηκε, εξαιτίας της σχέσης του Μητσοτάκη με το Βερολίνο και με τα ιδρύματα Σόρος, Γκέιτς και Κλίντον.
Τον τελευταίο καιρό μειώθηκε ακόμη περισσότερο η ελληνική διπλωματική ισχύς. Όπως έχετε παρατηρήσει, η Ελλάδα προέβη σε υποχωρήσεις προς την Ιταλία, ενώ η Ρώμη κάνει κοινές περιπολίες με την Τουρκία στη Λιβύη. Δηλαδή, δεν προέβη σε κανένα βέτο προς την πλευρά της Αλβανίας, ενώ ο κος Ράμα παραχώρησε πολεμικό ναύσταθμο, δεύτερη βάση στην Τουρκία. Απομονώθηκε από τους Αμερικανούς, μετέχοντας σε επιχειρήσεις εναντίον του κου Τραμπ. Δεν είπε λέξη εναντίον του Πεκίνου, ούτε αυτός, ούτε οι λοιμωξιολόγοι του.
Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας έπαιξε και παίζει τα παιχνίδια του κου Γκέιτς και του κου Σόρος που πληρώνουν εκατομμύρια για να ανατρέψουν τον Τραμπ. Εάν ο Τραμπ επανεκλεγεί, εξαιτίας των αφρόνων και κερδοσκοπικών ενεργειών της Αγίας Οικογενείας, ενδεχομένως να υποστούμε αντίποινα και πλήγματα. Ο Μητσοτάκης με το lockdown έπαιξε πλήρως το παιχνίδι του ιδρύματος Γκέιτς που θέλει να εμβολιάσει όλη την παγκόσμια  κοινότητα, να μειώσει τη συμμετοχή σε πραγματική εργασία, να αναπτύξει την τηλεργασία, να μειώσει τους μισθούς και να επαναδιατάξει την οικονομία πάνω σε μία γιγαντιαία απορρύθμιση της αγοράς.
Η Αμερικανική διοίκηση ξέρει πολύ καλά πόσο υπακούει το Βερολίνο και την κα Μέρκελ ο κος Μητσοτάκης. Και γνωρίζει πολύ καλά τις οδηγίες του Βερολίνου προς τον κο Μητσοτάκη για τις σχέσεις της αποικίας, δηλαδή της Ελλάδος με την Κίνα. Είναι επίσης εμφανείς οι οικονομικές σχέσεις της οικογένειας, πολλών από τα μέλη της, με το ίδρυμα Σόρος και τις ΜΚΟ του Σόρος και φυσικά τα Ταμεία του.
Επίσης, είναι γνωστές και ήδη εμφανείς οι σχέσεις του ιδρύματος Γκέιτς με τον ΣΚΑΙ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο κος Μητσοτάκης, ως κοινός ντίλερ του κου Γκέιτς προέβαλε ποικιλοτρόπως την τηλεργασία, την τηλεκπαίδευση και τελικά την φυλάκιση των πολιτών μέσα στα σπίτια τους. Είναι επίσης εμφανής η προσπάθειά του, να μας πείσει ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, αφού τα καλύτερα επιστημονικά μυαλά, όπως είπε στην συμπαραγωγή ΣΚΑΙ – Microsoft, αγωνίζονται να φτιάξουν το εμβόλιο. Για να αγοραστούν όμως έναντι αστρονομικών ποσών – όπως συνέβη και την εποχή που ο Τσιόδρας αγόρασε μαζί με Αβραμόπουλο – Κοντοζαμάνη τα Η1Ν1, πρέπει να συντηρείται ο φόβος του covid -19, πρέπει να δημοσιοποιούνται με έμφαση τα περιστατικά διαφόρων πολιτών και πρέπει να υπάρχει η αγωνία και ο φόβος για επάνοδο του ιού, πράγμα που φροντίζει ένα από τα μέλη της οικογένειας, η ανιψιά του.
Χωρίς κρούσματα, χωρίς πανικό και φόβο, δεν μπορείς να αγοράσεις 10 εκατομμύρια εμβόλια, ούτε να εμβολιάσεις 10 εκατομμύρια ανθρώπους. Δεν μπορείς να προωθήσεις με τον Πιερρακάκη το τσιπάρισμα με τις νέες ταυτότητες και να πληρώσεις πάνω από 200 εκατομμύρια τον Μπιλ Γκέιτς και τις εταιρίες του. Επίσης, σε μια χώρα με οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα και τον κίνδυνο της Τουρκίας, δεν μπορείς να ραντίζεις με φόβο όλη την ημέρα τους κατοίκους της.
Φυσικά, το μόνο κέρδος που υπάρχει από αυτό, είναι η νέα συνθήκη της Λωζάνης και η προσαρμογή μας στη Φιλανδοποίηση του Αιγαίου. Αυτό δηλαδή που  θέλουν οι χορηγοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη και κυρίως το ίδρυμα Σόρος. Έτσι διατηρούμε υπό γερμανικό και τουρκικό έλεγχο μία χούφτα γη, αλλά ταυτόχρονα διαιωνίζονται και αυξάνονται τα περιουσιακά στοιχεία της  οικογένειας Μητσοτάκη και ορισμένων οικογενειών, εδώ στην Αθήνα.
Η γενική οδηγία που έχει δοθεί, προς όλα τα μέσα ενημέρωσης, προς όλους εκείνους που παίρνουν κομμάτια από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων είναι ότι όποιος είναι εκτός της γραμμής που εκπέμπει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και το κεντρικο δελτίο του ΣΚΑΙ, αυτός είναι απέναντι από την οικογένεια και το Μαξίμου.