Πέμπτη, Ιουνίου 18

Ρόφημα αποτοξίνωσης του ήπατος με κριθάρι

Ρόφημα αποτοξίνωσης του ήπατος με κριθάρι

Το κριθάρι θεωρείται στη Μακροβιοτική το φυσικό αποτοξινωτικό για τον καθαρισμό και τη φυσική εναρμόνιση του Ήπατος και το καταλληλότερο δημητριακό για την περίοδο της Άνοιξης. Ρόφημα αποτοξίνωσης του ήπατος με κριθάρι
Μπορείτε να παρασκευάσετε το απλό αλλά βαθιά αποτοξινωτικό αυτό ρόφημα κάθε ημέρα πριν το πρωινό σας γεύμα για μια περίοδο 3 έως 1ο ημερών και να παρατηρήσετε τις αλλαγές στο σώμα και τον ψυχισμό σας.

Υλικά:

Προπαρασκευή:

  • πλένουμε προσεκτικά το κριθάρι και μουλιάζουμε απο βραδύς σε αναλογία νερού 1:4
  • φέρνουμε σε βρασμό σε χαμηλή φωτιά με κλειστό καπάκι το κριθάρι
  • προσθέτουμε το πράσινο μήλο τριμμένο σε ψιλά κομμάτια στον τρίφτη μας με τη φλούδα
  • βράζουμε για περίπου 10′
  • σουρώνουμε το μείγμα
  • πίνουμε νηστικοί το πρωί αφού προσθέσουμε λίγες σταγόνες λεμόνι
Γιατί είναι απαραίτητη η αποτοξίνωση του ήπατος;
Πηγή άρθρου: Marianne Chrysikakou και wellday.gr 

~~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”Αξίζει έστω και για κάποιους μήνες τον χρόνο να το λαμβάνουμε έναν από τους ισχυρότερους αποτοξινωτές του συκωτιού, το γαϊδουράγκαθο, συστηματικά και ιδανικά συνιστάται σε μορφή κάψουλας προκειμένου να ελέγχουμε τα mg των δραστικών του ουσιών.
Δυστυχώς, η σιλυμαρίνη (η ωφέλιμη ουσία) δεν είναι ιδιαίτερα διαλυτή στο νερό και έτσι το γαϊδουράγκαθο ως ρόφημα δεν είναι πολύ αποτελεσματικό σε σύγκριση με τις κάψουλες.
Η Silymarin συνήθως ανέρχεται μόνο σε 1 έως 4 τοις εκατό του συνολικού φυτού αλλά οι υψηλής συγκέντρωσης κάψουλες είναι τυποποιημένες για να περιέχουν 80% τοις εκατό σιλυμαρίνης και τα άλλα δραστικά συστατικά.
Βιολογικής προέλευσης κάψουλες λοιπόν και σε δοσολογία που θα μας δώσουν οι ειδικοί για να έχουμε την απόλυτη προστασία του. 
Διαθέτω εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό γαϊδουράγκαθο ως συμπλήρωμα διατροφής, ώστε να εξασφαλίσετε όλες τις παραπάνω δράσεις του στο έπακρο. 
Όσοι ενδιαφέρεστε, να βελτιώσετε την υγιεία σας με την χρήση του, επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com

https://www.proionta-tis-fisis.com