Σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε
Δεν την χωρά ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρα στην περιοχή Μηλέα του Δήμου Ζαχάρως.
Όπως μεταδίδει το patrisnews, ένας 86χρόνος ονόματι Η.Τ πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 45χρόνο γιο του (Κ.Τ.) και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε. Ο γιος που σκοτώθηκε από τον πατέρα ήταν ο μικρότερος από τα παιδιά του.

Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία του μικρού χωριού που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Το διπλό κακό, το φονικό που θα στοιχειώνει για χρόνια το μικρό αυτό χωριό.

Το τραπέζι που δεν έγινε ποτέ…
Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός, έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα.
Μαζί με τη σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.
Οι κάτοικοι της περιοχής τον χαρακτηρίζουν ως έναν άνθρωπο «σκληρό» και ίσως σε αυτόν τον χαρακτηρισμό κρύβονται και τα αίτια της τραγωδίας αυτής.
Ο μικρότερος γιός του, ο βενιαμίν της οικογένειας είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο .
Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.
Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.
Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί. Ακόμα η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την περιοχή τους.
Πηγές: patrisnews, ilialive
 https://www.zougla.gr/greece/article/skotose-ton-gio-tou-ke-aftoktonise