Τετάρτη, Ιουλίου 8

Κατατέθηκε ένσταση κατά της κατασκευής αιολικών πάρκων ΕΝΤΟΣ του… Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων !!!


Κατασκευάστρια … γερμανική εταιρεία…

Η Ελλάδα θα γίνει σιγά – σιγά, ο σκουπιδοτενεκές των ανεμογεννητριών της Ευρώπης…
Η μεγαλύτερη καταστροφή του περιβάλλοντος και άγνωστων αρχαιολογικών χώρων…
Με … σχέδιο και πρόγραμμα…
Αλλά αντιδρά ο λαός, που τους έχει καταλάβει πλέον…
Κατατέθηκε στις 22.6.2020 στο ΠΣ Ηπείρου ένσταση κατά της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων / ΜΠΕ για την κατασκευή αιολικών στο όρος Λάκμος  Περιστέρι, η οποία θα γίνει (αν γίνει!) εντός του… Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Την ένσταση συνυπογράφουν η περιβαλλοντική οργάνωση Καλλιστώ, η Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δίκτυο Φορέων Πολιτών για την Προστασία του Ασπροποτάμου.
Η σύνταξις και η επιστημονική τεκμηρίωση της ένστασης πραγματοποιήθηκε με κοινή προσπάθεια, συνεργασία και εθελοντική εργασία ειδικών επιστημόνων-μελών των τριών παραπάνω οργανώσεων.
Το Δίκτυο Φορέων Πολιτών για την προστασία του Ασπροποτάμου ελπίζει η κίνηση αυτή να συμβάλει στην αναστολή και ακύρωση των καταστροφικών επενδυτικών σχεδίων της…γερμανικής ΑBO-Wind, στην περιοχή του Λάκμου και να αποτρέψει τις…μπουλντόζες της καταστροφής να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από τον Ασπροπόταμο, ένα από τα πιο ιδιαίτερα παρθένα μέρη της Πίνδου, του κόσμου!
Το Δίκτυο Φορέων Πολιτών για την προστασία του Ασπροποτάμου υποστηρίζει ενεργά κάθε προσπάθεια για την σωτηρία της ευρύτερης περιοχής της Πίνδου και της παρθένας ορεινής φύσεως της πατρίδος μας.
ΠΗΓΗ
 shmantikanea.