Τετάρτη, Ιουλίου 29

Premier League: Το σενάριο για 8 ομάδες στην Ευρώπη που περνάει από τον Ολυμπιακό

Τι πρέπει να γίνει για να βγάλουν οι Άγγλοι επιπλέον ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης
Premier League: Το σενάριο για 8 ομάδες στην Ευρώπη που περνάει από τον Ολυμπιακό

Η Premier League συνεχίζει την ισχυρή εκπροσώπηση στο Champions League και το Europa League στα φετινά Final-8 των τουρνουά και ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο στο σενάριο των 8 αγγλικών ομάδων στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν!
Δεδομένα η 4άδα της Premier League έχει κλείσει με τις Λίβερπουλ, Σίτι, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκονται στο Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η Λέστερ και η Τότεναμ θα βρεθούν στo Europa League και ... προς το παρόν κλείσαμε.
Το θέμα είναι η πιθανότητα να παραστεί και η Άρσεναλ στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς αλλά και ... μια 8η ομάδα που κατά ένα μικρό ποσοστό θα κριθεί και από τον Ολυμπιακό!
Αν οι «κανονιέρηδες» στον τελικό του Κυπέλλου την 1η Αυγούστου κατακτήσουν το τρόπαιο απέναντι στην Τσέλσι θα δώσουν κι εκείνοι το «παρών» στο Europa League και μάλιστα στη φάση των ομίλων.
Η Γουλβς μπορεί να γίνει η 8η αγγλική ομάδα στα ευρωπαϊκά τουρνουά της νέας σεζόν, εφόσον φυσικά περάσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League και κάνει το μεγάλο θαύμα φτάνοντας μέχρι το φινάλε και κατακτώντας το τρόπαιο για να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Champions League!
Πηγή: gazzetta.gr