Δευτέρα, Αυγούστου 31

Ο.Υ.Α. ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΟΥΜΕ: Απόπειρα δολοφονίας Στέφανου Χίου . Στόχος ο γνωστός δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.


facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
 
Παράπλευρες απώλειες , η ζωή του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου .
Αποκαλύπτουμε σταδιακά τον επίδοξο δολοφόνο και το πανούργο σχέδιο που εκτελέστηκε, κι αυτό , σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε σε 1η φάση την έρευνα , σεβόμενοι την προανάκριση .
Σε 2η φάση , θα αναλάβουμε την εξιχνίαση όπως εμείς ξέρουμε .
Παραθέτουμε κάποια σχετικά στοιχεία .

Με επιστολή του προς την εφημερίδα «Μακελειό», ο γνωστός δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιβεβαιώνει τη συνάντησή του με τον Στέφανο Χίο λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του δημοσιογράφου.
Ποιος γνώριζε ή έμαθε για την συνάντηση και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ;
Το 20% των φόνων γίνονται τον Αύγουστο και περίπου οι μισοί Σαββατοκύριακα, και κυρίως… Κυριακές. Η απόπειρα στον εν λόγω δημοσιογράφο έγινε ξημερώματα Δευτέρας . Αυτό ( σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία που δεν γνωστοποιούνται εδώ ) δείχνει ότι ο επίδοξος δολοφόνος είναι χωρισμένος και δη , ότι βιώνει την σχετική ψυχολογία .
Έλαβε ( όπως προκύπτει από το υλικό ) την διάσημη στάση «Γουίβερ» για πυροβολισμό. Επίσης , ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, πλησίασε το θύμα από την πλευρά του οδηγού την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει στον λαιμό και μία δεύτερη στα πλευρά, αρκετά κοντά στο στήθος . Αυτό συνεπάγεται απειρία και πρόσφατη εξάσκηση στα όπλα , δείχνει ότι ο δράστης είναι ο ίδιος που θεωρεί ότι ¨χάνει¨
Αυτός που πυροβόλησε φορούσε κουκούλα και είχε μάτια σε σχιστοειδές σχήμα ( σύμφωνα με την κατάθεση του δημοσιογράφου ). Τούτο δείχνει ότι ο δράστης φορούσε πλαστική μάσκα κάτω από την κουκούλα και ¨πλησίασε ¨ , και για να αποτυπώσει στην μνήμη του το θύμα τα χαρακτηριστικά της , για παραπλάνηση των αρχών.
Φεύγοντας πυροβόλησε δύο φορές προς το αυτοκίνητο . Τούτο δείχνει έλλειψη ψυχρότητας
Από τ ανωτέρω προκύπτει ότι , δε στάλθηκε επαγγελματίας δολοφόνος όπως θα περίμενε κανείς . Συνεπώς , η απόπειρα δεν σχετίζεται με τη δημοσιογραφική δράση του εν λόγω δημοσιογράφου
Συνεχίζεται ..
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Δικαστικής αστυνόμευσης )


 .triklopodia.gr/