Κυριακή, Αυγούστου 23

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ, ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ



Σαν σήμερα, 23/8/39, η υπογραφή του Συμφώνου Ρίμπεντροπ - Μολότωφ, τουτέστιν της κολλεγιάς του Χίτλερ με τον Στάλιν για να μοιράσουν την Πολωνία στην οποία οι Ναζί εισέβαλαν την 1/9/1939 και λίγες μέρες μετά μπουκαραν από την Ανατολή και τα κομμούνια του Στάλιν. Συναντήθηκαν στο Μπρεστ Λιτόφσκ πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι, και έκαναν χαιρετούρες και κοινή παρέλαση πάνω στο πτώμα της Πολωνίας, την οποία κατέσφαξαν και οι δύο με ιδιαίτερη ζέση. Είναι πολύ διασκεδαστικές οι δικαιολογίες των σημερινών αριστερών για την εγκληματική συμμαχία των δύο Γενοκτόνων δικτατόρων, που πρέπει να είσαι λοβοτομημένος ηλίθιος για να τις πιστέψεις. Γι' αυτό άλλωστε, ως υπάκουη μιμητική μαϊμού, το ΚΚΕ στην αρχή ήταν
κατά του πολέμου, όταν μας επιτέθηκαν οι Ιταλοί. Έπρεπε ο δαιμόνιος Μανιαδάκης να παίξει μεγάλη μπάλα με τον κρατούμενο Νιο Ζαχαριάδη, είχε φτιάξει μαϊμού Κεντρική Επιτροπή και μαϊμού Ριζοσπάστη, με προσωπικά ανταλλάγματα, για να του αποσπάσει την περίφημη επιστολή υπέρ του πολέμου, την οποία αυτός ο μοιραίος τυχοδιώκτης την πήρε μετά πίσω.
Δεν ξεχνάμε το δίδυμο της Γενοκτονίας. Το ο,τι μέρα, όπως πολλοί κακοποιοί, τα σπάσανε, είναι αδιάφορο. Εχθροί των Ελλήνων και οι δύο, εχθροί της ανθρωπότητας και κάθε ελεύθερου πολιτισμένου ανθρώπου.