Παρασκευή, Αυγούστου 21

Ο Μωυσής χάνει λάδια πάλι. Εκτουρκισμός Ελλάδας μέσω Γερμανίας, ΑΟΖ, COVID-19, 4o μνημόνιο


ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ
ΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ DONALD.
Ο Μητσοτάκης δεν έκανε για Πρωθυπουργός. Το κατάλαβε και ο Ρότσιλντ, που τον φωνάζει Μινι - Κούλι πως οι Τούρκοι θα του μπούν απο μπροστά, το χαπακωμένο. Και τον λένε και τον βοσκό και γκαντέμη γιατί κάηκε ο Ερημίτης στη Κέρκυρα. Εμένα που έκαψα με το χάρτη των κοιτασμάτων τον κώλο όλων στη Μεσόγειο πως να με πούν; Mεγάλε; Θα ζηλέψει το Μόσιαλος. Φοβερός ο Ηλίας και πουλάει εμβόλια και το ταμείο στα εμβόλια θέλει. Και σαν άντρας είναι ελκυστικός δεν μπορείς να πείς. Ο Θεός τον έχει κάνει και ωραίο και μοιραίο! Εκείνη η συσκευή που βγάζει ρεύμα απο το νερό; Τήν ήθελες. Aχ βρε Ηλία…
Ξαφνικά τα ΜΜΕ θυμήθηκαν τον Σημίτη που θα μας πήγαινε στη Χάγη. Συνειρμοί της παραεξουσίας.
  1. έχουμε ξαναπάει
  2. στο ΠΑΣΟΚ μη μιλάτε και με το Χρυσοχοίδη στη κυβέρνηση, αν ξαναβγείτε γράψτε μας
  3. η Liberation απειλεί πως ο Ερντογάν είναι στη πόρτα μας. Μα υπάρχει πόρτα; Άλλοι το κατάλαβαν για αγάπη… Εντάξει.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ (συλλεκτικό κομμάτι)

Προσπάθησε να κλέψει την αγάπη του Παγιάτ στη καρδιά μου. Εχει χιούμορ πάντως. Στο Γαλλικό μοτίβο της Liberation. Οι μουσικές είναι ίδιες (timing). “Ξαφνιάζετε” έχει αριστερό ξεκατίνιασμα, “αιφνιδιάζετε” δεξιό!
Ο DONALD TRUMP KAI O TΟΥΡΚΟΣ ΘΕΡΜΑΣΤΗΣ
Και μέσα στη νύχτα ο Donald - το άστρο του σβύνει - έσκασε μύτη. Μεγάλος σκακιστής ο Ερντογάν, λέει.
Μεγάλος σκακιστής είναι ο πράκτορας που του ακουμπάει στο Γραφείο ότι γράφω εδώ μέσα και άμα πατήσεις την κουράδα, το σημάδι δεν φεύγει. Μένει στάμπα, άσε που γλυστράς όταν περπατάς, γιατί το άλλο είναι δυνατό και σε κάνει να χάνεις το μυαλό σου. Αυτά και περιμένω δηλώσεις Παγιάτ.
ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
Ο Μητσοτάκης κάπου στο Αιγαίο με το Oruc Reis να κάνει έρευνα στην Ελληνική ΑΟΖ
Η απόκλιση των παρακάτω θέσεων συνιστούν προδοσία, μια λέξη που ο μισογύνης δεν ξέρει αφού σκύβει για να περάσει τη πόρτα και μάλιστα παιδιόθεν. Οσα ήξερε ο μπαμπάς, δεν ήξερε ο κόσμος όλος…
  • Χωρίς ανακήρυξη 12 νμ στα χωρικά ύδατα και συνορεύουσας ζώνης στα 24 νμ παντού δεν πάς για συνομιλίες με Τουρκία. Δεν μπορεί να είσαι τόσο Κούλι που να φανταστείς πως οι Τούρκοι δεν θα σε βάλουν να το υπογράψεις για να πάνε στη Χάγη. Με 24 νμ συνορεύουσα ζώνη ανακηρυγμένη, η Τουρκία στο Αιγαίο ούτε με βάρκα δεν θα μπορεί να βγεί. Ξέρουν και απο διεθνές δίκαιο, οι μαλάκες! Διεθνής νόμος, χαχα.
  • Χωρίς οριοθέτηση με Κύπρο δεν πας πουθενά. Ούτε για διακοπές κρυμμένος στο πλήθος ενώ το Oruc Reis κάνει έρευνες στην Ελληνική ΑΟΖ μαλάκα.
Οι Τούρκοι έστησαν με το μητσοτάκι και το show με το Oruc Reis, αφού
  1. με τη συμφωνία για την Ελληνοαιγυπτιακή ΑΟΖ, έβαλαν την Αίγυπτο να συναποφασίζει με την Ελλάδα για το πως θα χωρίσει ΑΟΖ με Κύπρο, Λιβύη και Τουρκία. Η Ελληνική ψήφος απο 100% για Κύπρο έγινε 33,33%. Οι άλλοι δύο θα βάλουν τα σύνορα λόγω ισχύος. Το Αμυντικό Δόγμα είναι παραλθόν. 
  2. με την Ελληνοιταλική συμφωνία για ΑΟΖ, όπου σε πρώτη φάση επέτρεψαν συνεκμετάλλευση με την Ιταλία σε αλιεία και ακολούθησε συμφωνία με την Ιταλία για το κλείσιμο της βιομηχανίας αλογίσιου κρέατος (Βορίδης. Μάλτα) και εξαγωγής του στην Ιταλία, θα ακολουθήσει και κάτι με το λάδι.
  3. Οι ΦΛΩΡΟΙ στις ΕΔ αντικατέστησαν αυτούς των Ιμίων.
Ευχάριστο το γεγονός πως θα παράγεται βενζίνη στην Ελλάδα απο λιγνίτη που θα καίγεται με λιγνίτη, μια ιδέα φίλης μου απο Ιταλία.
“ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ” ΚΑΙ COVID-19 ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ!
Σύμπτωση! Την άλλη μέρα που έγραψα  για “εκτουρκισμό απο Γερμανία” στο τίτλο του άρθρου, διαπιστώθηκε καταγραφή νέων υποψηφιοτήτων Ελληνικών υπηκοοτήτων στα Προξενεία μας στη Γερμανία ενώ 3,500 Αλβανοί πέρασαν στην Ελλάδα χωρίς εξετάσεις για Covid-19 με εντολή του Μινι Κούλι.
Υπευθυνότητα και πρόβλεψη… Προσοχή ξέρουν και απο μάσκες… Smile with tongue out
Aπο επιβεβαιώσεις σχίζουμε.  Δεν καταγράφει τίποτα ο ΕΟΔΥ. Τα δίνει στον Τσιόδρα να βγάζει δημοσιευσούλες νηπιαγωγείου.
Και ερωτώ, στα 1000 κρούσματα η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές;
AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
  1. Να δημοσιοποιείτε τις απόψεις σας αν είναι άλλες απο αυτές που λένε οι “ειδικοί”
  2. Να ισχυρίζεστε πως το πρώτο lockdown ήταν κακή απόφαση
  3. Να ισχυρίζεστε πως επενδυτές απο τη Τουρκία και τουρίστες επιβάρυναν τον αριθμό κρουσμάτων.