Κορωνοϊος: Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα κρούσματα στα ελληνικά σχολεία – Κρύβουν κρούσματα, εκφοβίζουν εκπαιδευτικούς και γονείς

1

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα κρούσματα κορωνοϊού στα σχολεία με την κυβέρνηση να επιδίδεται σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια φίμωσης εκπαιδευτικών και γονιών, φοβούμενη μια ακόμη θύελλα αντιδράσεων που κανείς δεν γνωρίζει που θα καταλήξει με δεδομένο τον αναβρασμό που ήδη επικρατεί με αυτόφωρα, εξώδικα, καταλήψεις και επεισόδια για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα, γονείς μαθητών του 2ου Δημοτικού σχολείου Ν. Ιωνίας Αττικής, ειδοποιήθηκαν και πήραν τα παιδιά τους άρον-άρον, μετά την επιβεβαίωση κρούσματος σε μαθήτρια της έκτης δημοτικού. Κρούσμα επιβεβαιωμένο με τεστ στο οποίο υπεβλήθη το παιδί αφού και ο πατέρας του είχε βρεθεί νωρίτερα θετικός.

Κρύβουν κρούσματα, εκφοβίζουν εκπαιδευτικούς και γονείς

Στο σχολείο επικρατεί μεγάλη αναστάτωση αφού η οδηγία που πήραν οι υπεύθυνοι είναι να μπει σε καραντίνα 14 ημερών μόνο το συγκεκριμένο τμήμα, ενώ όπως μας κατήγγειλαν εξαγριωμένοι γονείς, η κυβέρνηση προσπαθεί πάση θυσία να κρύψει κρούσματα εκφοβίζοντας έμμεσα εκπαιδευτικούς και γονείς.

Το θέμα, μαζί με τα έγγραφα που το συνοδεύουν, έφτασε στο αρμόδιο γραφείο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το οποίο έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια τακτική. Να αυξομειώνει δηλαδή τον αριθμό των κρουσμάτων ανάλογα με το τι την εξυπηρετεί. Και σε ό,τι αφορά τα σχολεία που είναι ένα ζήτημα ιδιαιτέρως λεπτό, οι χειρισμοί της αποδεικνύονται όχι απλώς αποτυχημένη, αλλά και επικίνδυνοι.

 

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα