Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23

Λουκέτο σε 94 σχολεία σε όλη τη χώρα λόγω κορωνοϊού - Δείτε τη λίστα του υπουργείου

Από τη Βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη και τα νησιά τουλάχιστον 94 σχολεία ή τμήματα έχουν βάλει λουκέτο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η σχετική λίστα του υπουργείου Παιδείας ανανεώνεται συνεχώς και μέχρι τις 22:45 το βράδυ της Τετάρτης βρίσκονταν καταγεγραμμένα σε αυτή, 94 σχολεία.

Με βάση το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, σε περίπτωση που βρεθεί ένα κρούσμα σε μαθητή, αναστέλλεται η  λειτουργία του τμήματος για 14 ημέρες, ενώ στην περίπτωση που βρεθούν τρία κρούσματα, κλείνει η σχολική μονάδα.

Σε περίπτωση κρούσματος σε εκπαιδευτικό, γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του και σε περίπτωση που διδάσκει σε περισσότερα από ένα τμήματα, λαμβάνεται απόφαση για αναστολή λειτουργίας κατόπιν απόφασης του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμας Εκπαίδευσης, μετά από σύμφωνη γνώμη του του διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας.

Δείτε τη λίστα του υπουργείου Παιδείας, με τα σχολεία που παραμένουν κλειστά σε όλη την Ελλάδα:

Δείτε και ΕΔΩ τη σχετική λίστα

 https://www.zougla.gr/greece/article/louketo-se-91-sxolia-se-oli-ti-xora-logo-koronoiou---dite-ti-lista-tou-ipourgiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .