ΛΕΣΒΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΣΙΡΚΟ !!! ΒΟΥΝΟ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΛΕΣΒΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΣΙΡΚΟ !!!
ΒΟΥΝΟ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Αφού τα «ανήλικα-ασυνόδευτα» κατέκαψαν το ΚΥΤ Μόριας και προκάλεσαν τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στη Λέσβο όπως σας περιέγραψα με αναλυτικό άρθρο μου στο SLPRESS, αποφασίστηκε να τους πάρουν από τη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 406 άτομα (407 λέει η Ε.Ε.- ούτε στον αριθμό δεν μπορούν να συμφωνήσουν), τα οποία μόνο ανήλικα δεν είναι αφού ο μικρότερος σε ηλικία είναι 25 ετών.

Προχθές τα μεσάνυχτα λοιπόν, ξεκίνησαν ΤΡΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ της Aegean Airlines. Μία στις 12 τα μεσάνυχτα, μία στις 3.00 το πρωί και μια στις 7.00 το πρωί. Με τις 3 αυτές πτήσεις μεταφέρθηκαν τα 406 άτομα στην Θεσσαλονίκη.
Όσο βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, έκαναν πλιάτσικο στα καταστήματα και στις εγκαταστάσεις και κατέκλεψαν τα πάντα χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Η Αστυνομία είχε ρόλο διακοσμητικό προφανώς κατόπιν εντολών!!!
Το τραγικότερο είναι ότι κατά την διάρκεια ελέγχου των χειραποσκευών τους βρέθηκαν μαχαίρια κι λοστοί. Από το ψάξιμο των χειραποσκευών, σχηματίστηκε ένας μικρός λόφος από τέτοια πράγματα τα οποία κρατήθηκαν από τους αστυνομικούς! Πάλι καλά που δεν τους τα έδωσαν να τα πάρουν μαζί τους κατά την πτήση!
Και είναι απορίας άξιον! Τόσες ώρες στο αεροδρόμιο δεν σκέφτηκε κανείς να τους ελέγξει και κυκλοφορούσαν με μαχαίρια και λοστάρια; Σε ένα κλίμα εξόχως δυναμιτισμένο;
Με συγχωρείτε δηλαδή αλλά αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Αυτά είναι τραγικά πράγματα που δείχνουν ότι ο Αστυνομικός σχεδιασμός σε κεντρικό επίπεδο είναι για γέλια και για κλάματα!
Για την ιστορία, οι 406 μένουν σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης για 10 μέρες και μετά θα μεταβούν στην Ευρώπη! Προφανώς λοιπόν ο Ερντογάν έκανε την δουλειά του μια χαρά και τώρα τους στέλνουμε πίσω με δικά μας έξοδα!
ΥΓ.
ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ" ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ;
Ή ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ FRAPORT ΚΙ ΑΥΤΟ;;;