Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24

Για ποιόν θα έβγαζε; ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ;;; H Άννα Βίσση έβγαλε τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο -Στο κλιπ πρωταγωνιστεί τρανς ακτιβίστρια


1

Ανήμερα της επετείου του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, η Αννα Βίσση κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον νεαρό ακτιβιστή, με τίτλο «Τρομαγμένο μου».

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε την είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του κλιπ για το τραγούδι των Λίνας Δημοπούλου και Γιώργου Καλογερόπουλου.

Αννα Βίσση: Το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω

«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη, που γράφτηκε από τη Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο», έγραψε η Αννα Βίσση στην ανάρτηση για το τραγούδι του Ζακ Κωστόπουλου. «Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», συμπλήρωσε.

Η Αννα Βίσση δεν είναι η πρωταγωνίστρια του νέου της κλιπ, καθώς το τραγούδι θέλει να περάσει ένα μήνυμα, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Αντίθετα, η τραγουδίστρια κάθεται στις μπροστινές θέσεις ενός θεάτρου και παρακολουθεί μια χορευτική παράσταση, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της τρανς ακτιβίστριας Μπέττυς Βακαλίδου.


makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .