Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24

Καλοπερνούσε ο παρανοϊκός! Ν.Σαμιελί: Η «κρυφή» ερωμένη του Ερντογάν – Το ροζ βίντεο που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ – Δείτε τις ΦΩΤΟ και θα καταλάβετε

/
1

Η Ντεφνέ Σαμιελί έχει θεαθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε επίσημες εμφανίσεις.

Μέλος του κόμματός του και φίλη της συζύγου του, Εμινέ, είχε εκλεγεί Μις Τουρκία κι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη γείτονα χώρα, μέσω της εκπομπής της στην τουρκική τηλεόραση. Όλα αυτά μέχρι το 2014, οπότε αποκαλύφθηκε η κρυφή σχέση της με τον Τούρκο Πρόεδρο. Έκτοτε, δεν εμφανίστηκε ξανά δίπλα του.

Η Τουρκάλα πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, που ζει και ντύνεται με έναν εντελώς δυτικό τρόπο και κατά καιρούς έχει προκαλέσει τους πιστούς μουσουλμάνους με τις σέξι εμφανίσεις της, διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν ερωμένη με το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Παρ’ όλα αυτά, το σκάνδαλο δεν άργησε να πάρει έκταση.

Η Ντεφνέ Σαμιελί φέρεται να γνώρισε τον Τούρκο Πρόεδρο το 2014, αφού είχε χωρίσει από το 2011 από το σύζυγό της, με τον οποίο ήταν μαζί από το 1995 και έχουν μία κόρη. Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές του Μαρτίου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έμαθε πως διέρρευσε στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο με εκείνον και τη μελαχρινή κατά πολλά χρόνια νεότερή του κοπέλα.

Μαινόμενος κι εκτός εαυτού, έκανε αμέσως επίθεση στο διαδίκτυο, απειλώντας ότι θα απαγορεύσει το Twitter, το Facebook και το YouTube. Η αιτία για το μίσος του εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία ελέγχει σε κάθε ευκαιρία, είχε πλέον ονοματεπώνυμο.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αμαυρωθεί η εικόνα του ως οικογενειάρχη και πιστού συζύγου. Αρχικά, απαγόρευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία επανήλθαν λίγο καιρό μετά. Το κακό, όμως, είχε ήδη γίνει.

makeleio.gr