Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24

Βάζει ένα τέλος η Αθηνά Ωνάση: Βαράει διάλυση!

01cb81_athina

Ήταν πριν από σχεδόν δύο χρόνια όταν η Αθηνά Ωνάση εντυπωσιάστηκε από μια βίλα και αποφάσισε να την αποκτήσει για να «στεγάσει» τον έρωτά της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Ωστόσο, αυτό το σπίτι έμελλε να αποβεί μοιραίο για τη σχέση τους…


Η πολυτελής κατοικία, στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα, βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο χώρο σχεδόν τεσσάρων στρεμμάτων και έχει έκταση 480 τετραγωνικά. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια, ενώ δεν λείπουν οι κάθε είδους ανέσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν όταν το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, στην εν λόγω βίλα η Αθηνά «τσάκωσε» τον Αλβάρο να την απατά, γεγονός που πυροδότησε το τέλος της 15ετούς σχέσης τους.

Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, η «χρυσή κληρονόμος» φαίνεται πως αποφάσισε να απαλλαγεί από τις κακές αναμνήσεις και πουλάει την πάλαι ποτέ ερωτική «φωλιά» έναντι 3,25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε φωτογραφίες από την βίλα:

athina4 athina3 athina1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .