Σάββατο, Οκτωβρίου 31

Στις 10:00 το πρωί το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Σεισμοί Λοιμοί και Καταποντισμοί....

Στις 10:00 το πρωί το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το διάγγελμά του για την πορεία της πανδημίας και τα μέτρα για τον περιορισμό του Covid-19. Ο πρωθυπουργός θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα στις 10:00 π.μ, στους πολίτες της χώρας για να ανακοινώσει νέα μέτρα λόγω του κορωνοϊού, λόγω της αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων. Το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν προγραμματισμένο

για το μεσημέρι Παρασκευής, ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω του σεισμού στην Σάμο, μεγέθους 6,7 Ρίχτερ.

Σε ανακοίνωσή του στο Twitter ο πρωθυπουργός αναφέρει τα εξής:

«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο».

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .