Πέμπτη, Οκτωβρίου 15

ΕΡΤ: 17 προσλήψεις ηχοληπτών

Η ΕΡΤ Α.Ε. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη δεκαεπτά (17) συμβάσεων μίσθωσης έργου που θα αφορούν στην προετοιμασία, παραγωγή & μετάδοση ραδιοφωνικού προγράμματος (ΕΡΑ1, ΕΡΑ2, ΕΡΑ3 και Kosmos FM), ως ακολούθως:

1. Για την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει τις εξής συμβάσεις μίσθωσης έργου:

α) Για τις εκπομπές του Πρώτου Προγράμματος, «ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΤΙΣ 5», «ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΟΥ», «ΛΑΪΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ» και «ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ», σε τέσσερις ηχολήπτες.

β) Για τις εκπομπές του Δεύτερου Προγράμματος, «ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΝΟΤΕΣ», «Ο ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΣ ΠΛΟΗΓΟΣ», «ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΣ», «ΠΛΑΝΟΔΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ», «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ», «ΗΣΥΧΙΑ! ΓΡΑΦΟΥΜΕ», «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ», «ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΣΜΑΤΩΝ», «ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ», «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ», «ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝ’ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ» και «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ», σε πέντε ηχολήπτες.

γ) Για τις εκπομπές του Τρίτου Προγράμματος, «ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ», «Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ», «ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ», «Η ΟΠΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ», «ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ… ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ», «ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», «ΜΙΝΙΜΑΛ», «ΔΙΠΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ», «ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ», «ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΙΑ», «Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ», «Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΥΡΙΑ», «ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΝΩΡΙΣ», «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΚΟΥ», «INTERCITY», «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ», «ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» και «ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ», σε πέντε ηχολήπτες.

δ) Για τις αφιερωματικές εκπομπές του Kosmos FM, «ALONE TOGETHER», «ΑΠΟ ΤΙΣ 45 ΣΤΙΣ 33 ΣΤΡΟΦΕΣ», «FRESH UNLIMITED», «KOSMOS GROOVE FACTORY», σε τρεις ηχολήπτες.

2. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Οι ανωτέρω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα αφορούν την τρέχουσα ραδιοφωνική περίοδο, έως την 31.12.2020, με δικαίωμα παράτασης.

3. ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Το έργο θα παραδίδεται στην Αττική, στα γραφεία της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. στην Αγία Παρασκευή.

 airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .