Δευτέρα, Νοεμβρίου 2

Στόχος των ΜΑΤ ετών πέντε…..!


Του ΠΚ

Προφανώς ο κ. Χρυσοχοΐδης, μεθυσμένος από την επιτυχία της σύλληψης (εδώ σαρκάζουν) του Χρήστου Παππά, του Χρυσαυγίτη, αλλά και της ολοκληρωμένης μεταφοράς της αθηναϊκής πραγματικότητας σε Φαρ Ουέστ μετάλλαξη με την προκήρυξη των υπαιτίων της αθλιότητας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, οι οποίοι, φευ, πρέπει να είναι γνωστοί τοις πάσι εντός και εκτός Σχολής, προφανώς λοιπόν ο αγαπητός υπουργός του Νόμου και της Τάξης, που αρέσκεται σε κατ΄ αποκλειστικότητα σκηνοθεσίες εντός και εκτός Εξαρχείων, στόχευσε διάνα.

Πιο διάνα δεν γίνεται. Αιχμαλώτισε γνωστό και επικίνδυνο προβοκάτορα, ετών 5 (πέντε), ο οποίος για κάλυψη παρευρισκόταν με τη μητέρα του, ναι με τη μητέρα του, σε καφενέ του Γαλατσίου. Οι αστυνομικοί, με το που αντίκρισαν τον πεντάχρονο εχθρό του Νόμου και της Τάξης, έκαναν ωσάν να αντιμετώπιζαν τον Νταβέλη στην Πεντέλη. Ο μικρός με κόπο ανάσαινε από τα δακρυγόνα και η μητέρα του τον πήγαινε στο μπάνιο μπας και πάρει μία ανάσα. Αλλά οι άνδρες των ΜΑΤ έπραξαν το καθήκον τους. Έδειραν και τον πεντάχρονο. Μπράβο, κ. Χρυσοχοΐδη, πρώην σοσιαλιστή, νυν δεξιέ και προφανώς αύριο κάτι άλλο. Τον πιάσατε τον ένοχο. Όχι τον Χρήστο Παππά, αλλά τον ηλικίας 5 ετών εχθρό της έννομης τάξης.

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .