Δευτέρα, Νοεμβρίου 16

ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Απίστευτο σκηνικό στον Πειραιά – Λ@θρο προκαλούν χωρίς μάσκες, οι αστυνομικοί κότεψαν παρά τις καταγγελίες [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]


MOUSLI

Ο “μοσχαροκέφαλος” Χαρδαλιάς και η κουστωδία που έχει βαλθεί να στείλει τους Έλληνες στα τρελάδικα είναι μάγκας μόνο σε αυτούς.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης, οι λ@θραίοι έχουν ασυλία από τα περιοριστικά μέτρα. Κατά τα άλλα, τον ιό διασπείρουν η εστίαση, τα ΜΜΜ και η… ανοησία των Ελλήνων.

Όλα όσα θα δείτε διαδραματίζονται στην πλατεία Πηγάδας του Πειραιά. Σύμφωνα με τον αναγνώστη, αρκετοί Μουσουλμάνοι χωρίς να τηρούν αποστάσεις και να φορούν μάσκες, προσεύχονται. Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι οι κάτοικοι κάλεσαν την Αστυνομία ώστε ένστολοι να έρθουν και να κόψουν τα σχετικά πρόστιμα. Ακόμα περιμένουν…

0:09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .