Τρίτη, Δεκεμβρίου 29

Σε οδηγούν με ασφάλεια στην Κόλαση…

 Οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού σε οδηγούν με ασφάλεια στον άλλο κόσμο…Στον κόσμο της κολάσεως.Οι κεφαλές της εκκλησίας Ιερώνυμος κ.α έθεσαν πάνω απο τον Χριστό πάνω από τον Δημιουργό τον Μητσοτάκη που εκτελεί Πρόγραμμα εξόντωσης των πολιτών κατ εντολή των Παρανοϊκών και  Ψυχοπαθών  και άθεων του Πλανήτη.

Πρόδωσαν το χρέος τους αρνήθηκαν τον δημιουργό και τον “Θανάτωσαν-Σταύρωσαν” ακόμη μια φορά. Όλοι μαζί Αρχιερείς και Πολιτικοί.

Με όπλα τους τα Μεσα Εξαπάτησης σπέρνουν τον Τρόπο και την απόγνωση στο φοβισμένο και διαλυμένο Οικονομικά πολίτη…Η Πείνα κυριεύει οικογένειες. Η εκκλησία που έπρεπε να αντισταθεί χρησιμοποιώντας την αυτονομία της και να ενημερώνει για την αλήθεια  στρώνει χαλί στους διαβολεμένους να σφραγίσουν το ποίμνιο της..Αφήνει να συνθλίβονται οι Χριστιανοί εξαθλιώνοντας εναν ανυπεράσπιστο Λαό που του προτείνουν την σφαγή του με τα εμβόλια.

Κυριαρχεί η απάθεια..Τα πολιτικά πρόσωπα  συνεργάζονται με τα Ερπετά του Πλανήτη σε αυτο που σχεδίασαν..Στην Υποταγή του ανθρώπου και στην μετατροπή μας σε ανθρωποειδή οντα που δεν θα έχουν λογο για την ζωή τους. Μετατρέπουν τους πολίτες για πάντα Ομήρους της Νεας Τάξης Πραγμάτων και της καμόρας των πολιτικών που τους προσκυνούν και τους υπακούν εκτελώντας τις εντολές εξολόθρευσης μας.

Η ζωή σου οδηγείτε από αυτά τα Καθάρματα με ασφάλεια στη κόλαση..Μια ζωή ΨΕΜΜΑ ..Οτι θα ζεις μετά τον εμβολιασμό σου δεν θα είναι αληθινό..Η υποδούλωση η φτωχοποίηση σου η μετατροπή σου στην μετά ανθρώπινη ζωή που θα ελέγχεται από αυτά τα Παρανοϊκά Ναζίδια δεν θα μπορεί να επιστρέψει ποτέ πια στην κανονική Φυσιολογική ζωή…

Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να αποδεχθεί να είναι το πρόβατο για σφαγή…Αυτοί που θα βρουν την δύναμη να αποφυλακίσουν  τον Φόβο που σπέρνουν οι Ψυχοπαθείς της Νέας Τάξης μαζί με αυτούς που έχουν αφυπνιστεί η δεν έφαγαν αμάσητο το παραμύθι της Πανδημίας θα είναι η κυρίαρχη δύναμη στο Πλανήτη…

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα γίνει  παρελθόν σε αυτό τον Πόλεμο που ζούμε και που οργάνωσαν οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού με τα Πολιτικά Καθάρματα που αποδέχθηκαν την ατζέντα που εκτελουν σήμερα…Οι εξελίξεις μέχρι το Καλοκαίρι θα είναι Ραγδαίες αν οχι νωρίτερα..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO:

 


Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO:

 

πηγή

http://aggaleto.blogspot.com/2020/12/blog-post_89.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .