Τετάρτη, Ιανουαρίου 13

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 12/1/2021 Εχουν μετατρέψει την Αθήνα σε Φαρ Ουέστ .

ΔΗ.ΠΑ.Κ.

Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής

Γραμματέας  Πέτρος  Κονταρίνης

12/1/2021 Εχουν μετατρέψει την Αθήνα σε Φαρ Ουέστ

Πέμπτη 7/1/2021. Έντεκα  πυροβολισμοί και  ένας νεκρός σε συμπλοκή αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου στην Ομόνοια το μεσημέρι της Πέμπτης. Στη συμπλοκή, συμμετείχαν συνολικά περίπου 30 άτομα αφγανικής καταγωγής, τα οποία συνεπλάκησαν με Πακιστανούς για την επικυριαρχία της περιοχής, για τα πόστα των ναρκωτικών και  λαθραίων τσιγάρων.

Πριν λίγη ώρα χθες,  11/1/2021. Συμπλοκή παρέας αλλοδαπών  Αλβανών στη Πλατεία του Αγίου Σώστη  στο Νέο Κόσμο. Μέχρι τώρα, ο απολογισμός από τους πυροβολισμούς είναι  τρείς  τραυματίες, και ένας νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι .

Η  Αστυνομία δέχθηκε κλήσεις για πυροβολισμούς και περιπολικά έσπευσαν στο σημείο, ενώ έπειτα από πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, η Αστυνομία αναζητά ένα αυτοκίνητο που κινήθηκε προς Καλλιθέα -Πετράλωνα.

Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που έχει μετατρέψει την Αθήνα σε Φαρ Ουέστ, με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς που εισήλθαν κατά χιλιάδες παράνομα στην χώρα, τρομοκρατεί  τους έλληνες πολίτες που βρίσκονται ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά συμμοριών για τον έλεγχο δρόμων και ολόκληρων περιοχών όπου πουλούν προστασία , διακινούν ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα, επιδίδονται σε πορνεία και παραεμπόριο . Φτάνει πια! 


Το κράτος έχει την ευθύνη της ασφάλειας των πολιτών, είναι ένα στοιχειώδες δικαίωμα στην δημοκρατία, για το οποίο  υπερφορολογούμαστε. Σφραγίστε τα σύνορα, προχωρήστε σε  μαζικές απελάσεις παρανόμων .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .