Παρασκευή, Ιανουαρίου 1

Ξεσπά ο Γιώργος Μαυρίδης για τους συνωμοσιολόγους του εμβολίου του κορωνοϊού

Ξεσπά ο Γιώργος Μαυρίδης για τους συνωμοσιολόγους του εμβολίου του κορωνοϊού

Ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη, γύρω από το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Ο παρουσιαστής έχοντας περάσει ο ίδιος – και δη βαριά – την νόσο του covid -19 σημείωσε χαρακτηριστικά: «Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει

εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA».

Κατόπιν πρόσθεσε: «Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή».

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .