Τρίτη, Ιανουαρίου 12

«ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ», ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ – ΛΑΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

Εδώ και κάμποσους μήνες, η Ελλάδα κυβερνιέται από μια χούντα παρανοϊκών, που έχουν ακυρώσει όλες τις ατομικές ελευθερίες κι έχουν θέσει όλα τα συνταγματικά δικαιώματα σε αναστολή, με πρόσχημα την προστασία της… υγείας μας.

Η αποικία Μητσοτακιστάν είναι μια απέραντη φυλακή με γύρω-γύρω τείχη, που επιτηρείται από τα μπουκωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ κι από την αστυνομία, που έχει αποκτήσει δικαιώματα που δεν είχε ποτέ άλλοτε στην ελληνική ιστορία!

Στη σκέψη μόνο ότι συμβαίνουν όλα αυτά, θα αναρωτιόταν κάποιος καλόπιστος κι ανύποπτος πολίτης: μα τι κάνουν οι «αντιεξουσιαστές»; Τι κάνει η αριστερά των «δικαιωμάτων»; Ε, λοιπόν, η… δικαιωματική αριστερά… εμβολιάζεται (αλλά στ’ αριστερό χέρι, όπως αρμόζει σε καθωσπρέπει… επαναστάτες!) και οι «αντιεξουσιαστές», όχι μόνο δεν ξεσηκώνονται, αλλά έχουν ενώσει τη φωνή τους μ’ αυτές της χούντας της κυβέρνησης και της επιτροπής των «ειδικών», ζητώντας επιπλέον πιο σκληρή εφαρμογή των χουντικών «υγειονομικών πρωτοκόλλων» του Μητσοτάκη επί της Εκκλησίας – απόδειξη το πανό που βλέπετε στη φωτογραφία, το οποίο αναρτήθηκε έξω από τη Μητρόπολη Πειραιά!

Αποδεικνύοντας, ότι αυτά τα τσογλάνια των Βορείων προαστίων, που τυγχάνουν -στην συντριπτική τους πλειοψηφία!- γόνοι κρατικοδίαιτων μεγαλοαστών αεριτζήδων, δεν είναι απλά και μόνον οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του συστήματος, αλλά και το μακρύ του χέρι κατά των εθνικών – λαϊκών δυνάμεων που το αμφισβητούν!

 ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .