Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Δικηγόρος 37χρονου ηθοποιού στο ethnos.gr: Διαψεύδω ότι ο πελάτης μου βρίσκεται στην Κύπρο

σκηνοθετης
copyright: Pexel
ethnos.gr

Ραγδαίες είναι ο εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκεται ήδη υπό κράτηση, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή, αναμένεται η έκδοση ενός ακόμη εντάλματος για σύλληψη ηθοποιού, ο οποίος καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό.

Οπως ξεθαρίζει ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, Εμμανουήλ Ροδουσάκης, μιλώντας στο ethnos.gr, θεσμικά ακόμη δεν έχει κάποια ενημέρωση για την ουσία της καταγγελίας σε βάρος του εντολέα του. Και γι’ αυτό η πλευρά του 37χρονου ηθοποιού περιμένει στο πλαίσιο της διαδικασίας να κληθεί, να λάβει γνώση και στη συνέχεια να τοποθετηθεί.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης: Ερχεται ένταλμα σύλληψης για ηθοποιό με εμπλοκή στην υπόθεση

Στο ερώτημα αν ο 37χρονος ηθοποιός που παίζει αυτή τη στιγμή σε τηλεοπτική σειρά βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο, ο συνήγορος υπεράσπισής του είναι κατηγορηματικός: «Δεν ισχύει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κύπρο. Είναι κάτι που το διαψεύδω κατηγορηματικά. Μάλιστα, πριν από λίγο ήταν στο γραφείο και μιλούσαμε για την υπόθεση».

Από την πλευρά του 37χρονου ηθοποιού δεν θα γίνει καμία δήλωση για την υπόθεση μέχρι να ενημερωθεί ο συνήγορός του και ο μηνυόμενος για την υπόθεση. «Το μόνο που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι ότι έχει διαταχθεί προανακριτική εξέταση και απλά περιμένω να κληθούμε για την υπόθεση».

Η σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Σε σχέση με την υπόθεση του κ. Λιγνάδη δεν έχω καμία ιδέα. Μόνο ό,τι μαθαίνω από τα ΜΜΕ», τονίζει ο συνήγορος του 37χρονου ηθοποιού. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πελάτης του επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, τον οποίο και ενημέρωσε για τις καταγγελίες και τις αναφορές στο όνομά του που κυκλοφορούν, ο ίδιος ο κ. Ροδουσάκης επικοινώνησε με το γραφείο του Εισαγγελέα και το

 https://www.ethnos.gr/ellada/147029_dikigoros-37hronoy-ithopoioy-sto-ethnosgr-diapseydo-oti-o-pelatis-moy-brisketai-stin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .