Τετάρτη, Μαΐου 31

Ελέγχεται για κακουργήματα ο διευθυντής της ΜΚΟ Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, Παναγιώτης Δημητράς

Ελέγχεται για κακουργήματα ο διευθυντής της ΜΚΟ Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, Παναγιώτης Δημητράς

Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης μπαίνει ο διευθυντής της ΜΚΟ Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, Παναγιώτης Δημητράς με αφορμή πόρισμα που έχει συντάξει η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, που αφορά χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ.

Το πόρισμα, το οποίο έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφει ενδείξεις για πιθανή διάπραξη αδικημάτων, ακόμη και σε βαθμό κακουργήματος,

μεταξύ των οποίων αυτό της, απιστίας.

 

Ο επικεφαλής γνωστών ΜΚΟ φέρεται, φαίνεται να προέκυψε από την έρευνα πως εμφανίζεται ως κεντρικό πρόσωπο σε «ύποπτες» χρηματοδοτήσεις. Και αυτό γιατί από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται να αμφισβητείται πως επίμαχα κονδύλια διατίθεντο για τους σκοπούς που είχαν πάρει το πράσινο φως από ευρωπαϊκούς και άλλους φορείς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ήδη, έχει εκδόθηκε διαταγή δέσμευσης τόσο των περιουσιακών στοιχείων του κ. Δημητρά όσο και των ΜΚΟ που βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας.

 https://www.newsbeast.gr/society/arthro/9724067/sto-mikroskopio-tis-dikaiosynis-o-diefthyntis-tis-mko-elliniko-paratiritirio-symfonion-tou-elsinki-panagiotis-dimitras

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .