Πέμπτη, Ιουνίου 1

Αλλεπάλληλες πτώσεις Συριζαίων από τα σύννεφα

Τους λες ότι στα 67 χρόνια συνταξιοδότησης τα πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ (ν. Κατρουγκαλου) μαζι με μείωση συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, ενταφιασμό 13ης κ 14ης σύνταξης, απαγόρευση οποιαδήποτε αύξησης μέχρι το τέλος του 2022 και πέφτουν από τα σύννεφα.


Thesska Katerina
Μιλάς με απλούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, σου λένε ότι τα όρια συνταξιοδότησης πήγαν στα 67.
 
Τους λες ότι στα 67 χρόνια
συνταξιοδότησης τα πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ (ν. Κατρουγκαλου) μαζι με μείωση συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, ενταφιασμό 13ης κ 14ης σύνταξης, απαγόρευση οποιαδήποτε αύξησης μέχρι το τέλος του 2022 και πέφτουν από τα σύννεφα.

Ήταν στα πλαίσια του 3ου μνημονίου που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν από κοινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και διατήρησε η ΝΔ..

Άλλος σου λέει η ΝΔ φταίει για την ακρίβεια στους λογαριασμούς ρεύματος και αερίου. Τους εξηγείς για χρηματιστήριο ενέργειας και ρήτρα αναπροσαρμογής που επιβλήθηκαν από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πέφτουν από τα σύννεφα. Επίσης υπερψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ ΝΔ και διατηρήθηκε από τη ΝΔ.

Άλλος κάνει παράπονα γιατί το ΤΑΙΠΕΔ θα ιδιωτικοποιήσει την Χρυσή αμμουδιά (παραλία Ν. Ηράκλειας Χαλκιδική). Μα στο ΤΑΙΠΕΔ έβαλε τις παραλίες και γενικά τη δημόσια περιουσία ο ΣΥΡΙΖΑ! Πάλι πέσιμο από τα σύννεφα.

Σου λένε μετά, οι μισθοί δεν αυξήθηκαν σχεδόν καθόλου. Μα πώς θα αυξηθούν, αδελφέ, αφού ο νόμος Βούρτσης (ΝΔ)- Αχτσιογλου (ΣΎΡΙΖΑ) δεν το επιτρέπει με βάση τις μνημονιακες δεσμεύσεις, κι ας πανηγύριζε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι μας έβγαλε από τα μνημόνια χωρίς να καταργήσει ούτε έναν μνημονικό νόμο.

Και πέφτουν από τα σύννεφα!

Ναι, αλλά η ΝΔ θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια! Πώς θα σπουδάσουν τα παιδιά του λαού;
Φίλε μου, δεν άκουσες τον Τσίπρα πέντε μέρες πριν τις εκλογές που παραδέχτηκε ότι τα θέλει κι αυτός όσο η ΝΔ; Ζητούν αποδείξεις, φωνάζουν, μόλις δουν την συνέντευξη λουφάζουν... Έπεσαν πάλι από τα σύννεφα.

Ύστερα θυμούνται για λίγο τα Τέμπη. "Φταίει το ρουσφέτι της ΝΔ και οι ιδιωτικοποιήσεις της, αλλά με αυτούς θα λογαριαστουμε μετά ". Μα την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ την αποτελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ! Γκρεμοτσακισμα από τα σύννεφα.

Κάποια στιγμή θυμούνται τις υποκλοπές. Μα το μεγαλύτερο σκάνδαλο υποκλοπών, φίλοι μου, είναι η παρακολούθηση του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ στον Περισσό (άρα των στελεχών του κόμματος συμπεριλαμβανομένου και του ΓΓ) από ξένες μυστικές υπηρεσίες για τις οποίες υποκλοπές ο διοικητής της ΕΥΠ αρνήθηκε να δώσει στοιχεία. Και οι υποκλοπές αυτές έγιναν, μαντέψτε! Επι ΣΥΡΙΖΑ! Και τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική; Σηκώθηκε και έφυγε. Τα λες στους συριζαιους και πέφτουν από τα σύννεφα.

Φυσικά και τα τρία αυτά κόμματα ψήφισαν από κοινού μνημόνια και αντιλαϊκους νόμους τους οποίους διατήρησαν και διατηρούν.

Άλλωστε σε πολλά πάνελ την τελευταία βδομάδα των εκλογών υπήρχε ομόφωνη συμφωνία των τριών ότι τα προγράμματά τους συγκλίνουν.
 
Συμπέρασμα:
1. η ΝΔ κυβέρνησε με manual του ΣΥΡΙΖΑ και των παλιότερων μνημονίων που έφερε αυτή με το ΠΑΣΟΚ.
2. οι ψηφοφόροι γενικά και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται με το κόμμα που ψηφίζουν λίγες μέρες πριν τις εκλογές με αποτέλεσμα τις αλλεπάλληλες πτώσεις από τα σύννεφα.
Δεν έχουν ιδέα τι έχει ψηφίσει το κόμμα τους ούτε ως κυβέρνηση ούτε ως αντιπολίτευση.
3. Αν δεν ψηφίσουν ΚΚΕ, να πάρουν μαξιλάρι. Οι πτώσεις από τα σύννεφα που πετάνε έχουν γίνει δεύτερη φύση τους. Τουλάχιστον να πέφτουν στα μαλακά.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .