Σάββατο, Ιουνίου 10

Δημήτρης Κοντολάζος: Απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του - Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Το χάσμα μεταξύ τους φαίνεται να είναι αγεφύρωτο, ενώ πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή αναφέρει πως «έχει ξεγράψει» την κόρη του
dimitris-kontolazos
Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν εκείνος που έλειψε από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής την Κυριακή.

Η «Άντζυ», όπως την αποκαλούν, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στις 4 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Πόρτο Ράφτη.

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών για να τη συγχαρούν και να της ευχηθούν για το μέλλον της. Ωστόσο, ο πατέρας της δεν βρέθηκε εκεί, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που μιλούν για ρήξη στη σχέση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια, με το χάσμα ανάμεσά τους να είναι αγεφύρωτο.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους ανέφερε πως ο πατέρας της την έχει ξεγράψει τα τελευταία χρόνια και δεν έχουν καμία επικοινωνία. Ο λόγος λέγεται πως είναι το γεγονός ότι η Άντζυ δεν κατάφερε ποτέ να αναπτύξει μια καλή σχέση με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Καρολίνα, με την οποία ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Σοφία.

Η Σοφία ωστόσο, δείχνει να έχει άψογες σχέσεις με την αδερφή της, ενώ παρεβρέθηκε και στον γάμο της. Σε επικοινωνία που λέγεται πως είχε η εφημερίδα με τον Δημήτρη Κοντολάζο, εκείνος φέρεται να αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και απάντησε μόνο: «Να είναι ευτυχισμένη».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

https://www.protothema.gr/life-style/article/1380042/dimitris-kodolazos-apousiaze-apo-ton-gamo-tis-koris-tou-ehoun-na-milisoun-tria-hronia/?utm_source=rss


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .