Δευτέρα, Μαΐου 6

Ανασταση 2024: Επτά άνθρωποι ακρωτηριάστηκαν από βεγγαλικά και κροτίδες

 Θλιβερός είναι ο απολογισμός από την φετινή Ανάσταση με το έθιμο που θέλει την ρίψη βεγγαλικών και κροτίδων. Επτά συμπολίτες μας ακρωτηριάστηκαν, πέντε στην Αττική, ένας στα Χανιά και ένας στους Φούρνους. Έγιναν εκατοντάδες συλλήψεις ενώ δεν έλειψαν και άλλοι τραυματισμοί.

Ειδικότερα:

Ένας 14χρονος ακρωτηριάστηκε όταν στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στον Γαλατά Χανίων έσκασε κροτίδα στο χέρι του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και υπέστη ακρωτηριασμό σε τρία δάχτυλα του δεξιού του χεριού. Σε βάρος της μητέρας του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ακρωτηριασμός από κροτίδες και στους Φούρνους, όπου ένας 35χρονος μεταφέρθηκε στην Ικαρία για τις πρώτες βοήθειες καθώς έχασε το δάχτυλό του.
Ένα παιδί από την Θύμαινα τραυματίστηκε στο χέρι από κροτίδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ικαρίας.
Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν πέντε περιστατικά στην Αττική. Το πιο σοβαρό έλαβε στα Καλύβια πριν από την Ανάσταση και κατέληξε στον ακρωτηριασμό δακτύλων ενός άνδρα.

 olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .