Δευτέρα, Μαΐου 6

ΤΗΝ “ΕΙΔΕ” ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΠΑΠΙΣΣΑ ΜΑΡΕΒΑ – ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ LIFESTYLE ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΣΟΓΟΥ – “ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΝΕΨΗ” ΛΕΕΙ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ – ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΤΩ…

σδωσδωδδδωσδδ

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις; Ο πολυχρονεμένος μας έφαγε το βαρύ αρνί του υπουργού του στην Τήνο και πήγε για ποδήλατο να κάψει τις θερμίδες. Αγκαλιά με την σύζυγό του και την κατάλληλη εξάρτυση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποζάρει στο Instagram και γράφει στην λεζάντα:

«Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!»

Πέρα, ωστόσο, από την πλάκα για τα αμνοερίφια του Κώστα Σκρέκα και τις πεπτικές διαδικασίες του πρωθυπουργού, ελέγχεται πληροφορία ότι μετέβη ομάδα του Στρατού για να ισιώσει τις λακούβες στο κυκλαδίτικο νησί και να απολαύσει την ποδηλατάδα ο Κυριάκος με την Μαρέβα. Πάντως αδελφέ να ξέρεις ότι υπάρχει και κάτι άλλο που βοηθάει στη χώνεψη. Όπως το σπρώξιμο του τοίχου, ας πούμε.

Σουαζιλάνδη της Ευρώπης γίναμε…

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%99%ce%94%ce%95-%ce%95%ce%a5%ce%a4%ce%a5%ce%a7%ce%97%ce%a3-%ce%9c%ce%a0%ce%9b%ce%95%ce%a4%ce%a3%ce%91%ce%a3-%ce%9f-%ce%9c%ce%97%ce%a4%ce%a3%ce%9f%ce%a4%ce%91%ce%9a/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .