Ο Γιάννης Πάριος μιλώντας σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό αποκαλύπτει πως αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «εργάτης» που τον ακολουθεί στο τραγούδι.
«Είναι αλήθεια. Δεν το έκανα όμως για τα λεφτά. Δεν είμαι πλούσιος, με την έννοια που φαντάζεστε. Δεν ζω σε παλάτι, με πισίνες και υπηρέτες. Και αυτό γιατί πολύ απλά είναι θέμα παιδείας και χαρακτήρα. Δεν γεννήθηκα φτωχός, γιατί είχα πλούσιους από αγάπη γονείς. Ο μεγαλύτερος πλούτος του ανθρώπου είναι η αγάπη».
ΠΗΓΗ: Εγώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .