Πιστοί στο ραντεβού τους για δέκατη ημέρα, οι «Αγανακτισμένοι» προσέρχονται σιγά σιγά στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Στο σημείο έχουν μαζευτεί προς το παρόν περίπου 1.500 άτομα, ενώ οι δρόμοι πέριξ της πλατείας έχουν κλείσει. Στο μεταξύ, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, ξεκίνησε από το Περιστέρι ομάδα 1.700 «αγανακτισμένων» δικυκλιστών, η οποία στις 20:20 συνενώθηκε με το υπόλοιπο πλήθος.
Πολίτες κάθε κομματικής απόχρωσης, νέοι και ηλικιωμένοι, συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα και δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί, μέχρις ότου αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης και των πολιτικών εν γένει.
Στο σημείο βρίσκονται ακόμη 3.000 μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία προηγουμένως πραγματοποίησαν πορεία από την Ομόνοια.
Η zougla.gr και το Zougla Radio βρίσκονται στην πλατεία και σας αναμεταδίδουν ζωντανά τι συμβαίνει στο Σύνταγμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .