Τετάρτη, Ιουλίου 13

Βούρος: "Δεν ψηφίζω νέα μέτρα θα πάω σπίτι μου"

Την αντίθεση του με τη λήψη νέων οικονομικών μέτρων εξέφρασε ο Γιάννης Βούρος, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο παραίτησης του τον Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο ράδιο 9, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά πως “τι πάει να πει νέα μέτρα, να το μεταφράσουμε. Να κόψω από τον πατέρα μου άλλο ένα κατοστάρικο από τη σύνταξη; Δεν θα το κάνω. Θα πάω σπίτι μου.”
Ο ίδιος ωστόσο έπλεξε το εγκώμιο του υπουργού οικονομικών λέγοντας ότι “έχω εμπιστοσύνη όχι μόνο στο κομμάτι που αφορά στην οικονομική του επάρκεια και στις ικανότητές του, έχω εμπιστοσύνη στο πολιτικό ον που λέγεται Βενιζέλος και επειδή η λύση πολιτική θα είναι και όχι οικονομική.”

Κατέληξε πως “εγώ τον άκουσα και ψύχραιμο και αποφασισμένο ότι ήρθε η ώρα το πιστόλι που είναι πάνω στο τραπέζι επιτέλους, όχι να χρησιμοποιηθεί, απλώς κάποιος να ανοίξει το μύλο και να δει ότι είναι γεμάτο. Χαίρομαι που επιτέλους επιβεβαιώνονται κάποιοι άνθρωποι που έλεγαν «πάμε να δούμε συνολικά το πρόβλημα, πάμε να δούμε το ευρωομόλογο.”
www.cosmo.gr

2 σχόλια:

  1. Ρε Βούρο...άντε και γα@2@σου καραγκιόζη. Τελικά όλοι οι μαλάκες εκεί μέσα μαζεύτηκαν; Ξευτήλας είσαι ρε. Γιαούρτι με πολλά λιπαρά σου χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .