Δευτέρα, Οκτωβρίου 17

Θύμα κανίβαλων έπεσε σύμφωνα με τις ενδείξεις ένας Γερμανός τουρίστας...

Θύμα κανίβαλων έπεσε σύμφωνα με τις ενδείξεις ένας Γερμανός τουρίστας, ο οποίος αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα. Ο άνδρας, ονόματι Στεφάν Ραμίν μαζί με την φίλη του, Χάικε Ντορς, βρίσκονταν στο νησί της νότιας θάλασσας, όταν εκείνος την ενημέρωσε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με έναν ξεναγό.

Αργότερα, ο ξεναγός εμφανίστηκε μόνος του
και είπε στην Ντορς ότι ο φίλος της είχε ένα ατύχημα και χρειαζόταν βοήθεια. Η τρομαγμένη γυναίκα έτρεξε στο δάσος να τον βρει, αλλά όπως καταγγέλλει ο ξεναγός την έδεσε σε ένα δέντρο και τη βίασε.

Η αστυνομία βρήκε μετά από έρευνες ανθρώπινα υπολλείματα δίπλα από μια αυτοσχέδια φωτιά και πιστεύουν οτι το DNA θα δείξουν οτι ανήκουν στον 40χρονο γερμανό.

Ο Στεφαν Ραμι είχε ξεκινήσει από το 2008 να κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα καταμαράν.

ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .