Τετάρτη, Νοεμβρίου 9

«Μαλλιά κουβάρια» στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ


«Μαλλιά κουβάρια» στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ
Παράπλευρες απώλειες δημιουργούνται εντός του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας λόγω των τελευταίων εξελίξεων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μέχρι τώρα γενική γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου και ίσως η στενότερη συνεργάτιδα του κ. Παπανδρέου έχει βρεθεί εκτός των κρίσιμων συσκέψεων, στις οποίες δεν προσκαλείται καν.
Άλλοι συνεργάτες και έμπιστοι άνθρωποι του κ. Παπανδρέου, καθώς και κυβερνητικά στελέχη χρεώνουν στην κυρία Βάρτζελη σειρά κακών χειρισμών, ενώ της καταλογίζουν ότι έχει και κακές σχέσεις με υπουργούς.

Άλλοι παράγοντες της καταλογίζουν ότι αποστασιοποιείται, καθώς «το καράβι βουλιάζει», όπως αναφέρουν.
Μεταξύ των άλλων, της χρεώνουν και την επιλογή και προώθηση του Ηλία Μόσιαλου στην κρίσιμη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, επιλογή, που αποδείχθηκε οδυνηρή για τον κ. Παπανδρέου – ο εν λόγω υπουργός Επικρατείας έσπευσε προ εβδομάδων να ενταχθεί σε εσωκομματική ομάδα, κατά παράβαση της πολιτικής και κομματικής δεοντολογίας, που τον ήθελε υπεράνω τέτοιων διεργασιών.
Ανέβηκε η αδρεναλίνη στη Συγγρού
Στη Συγγρού χθες εκτυλίχθηκαν σκηνές απέιρου κάλλους και για πρώτη φορά να υπάρχει ρήξη στους «Σαμαρικούς».
Μετά τη φήμη ότι ο κ. Μαρκόπουλος διένειμε κείμενο για υπογραφές υπέρ του «Όχι»στη συγκυβέρνηση, η οποία διαψεύστηκε, ο κ. Σαμαράς σε σύσκεψη που είχε με τους συμβούλους του διαπίστωσε έκπληκτος ότι υπάρχει βαθιά διαφωνία.
Ο κ. Μουρούτης, διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Χρύσανθου Λαζαρίδη, του Κώστα Αρβανιτόπουλου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου ότι επηρέασαν τον αντώνη Σαμαρά υπέρ του «Ναι» στη συγκυβέρνηση. Ο ακραίος κ. Φαήλος Κρανιδιώτης αλλά και ο ήπιος κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος έχουν ταχθεί κατά της συγκυβέτνησης.
Όλα τα παραπάνω πέρα από τα πρακτικά προβλήματα που δημιουργούν στη δημόσια ζωή του τόπου, καταδεικνύουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο το βαθύ αδιέξοδο του πολιτικού συστήματος και εδικά των δύο μεγάλων κομμάτων.
ΠΗΓΗ: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .