Τετάρτη, Δεκεμβρίου 7

Προφυλακιστέος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου


Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τις πράξεις του

Προφυλακιστέο έκρινε το δικαστήριο τον Νίκο Σειραγάκη για την υπόθεση παιδεραστίας στο Ρέθυμνο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τις πράξεις του, τονίζοντας όμως ότι δεν ήταν «σεξιστικού περιεχομένου». Σημειώνεται ότι
ο κανένας δικηγόρος δε δέχθηκε να αναλάβει την υπόθεσή του, εξαιτίας της φύσης των εγκλημάτων του κατηγορουμένου, με αποτέλεσμα να του ορίσει το δικαστήριο συνήγορο..
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .