Κυριακή, Δεκεμβρίου 18

Ο λαός αυτός είναι πλούσιος και καλά κάνουν και του κόβουν τον κώκο…

Ουρές στις εφορίες και στις δεές το ανομοιογενές αυτό κοπάδι, το ψοφοδεές. Χωρίς να γνωρίζει -πόσο μάλλον να εκμεταλλευτεί- στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα, ημιμαθές και καταδικασμένο.

8 στους 10 πλήρωσαν το “χαράτσι” της ΔΕΗ. Παραπάνω έσοδα..... για το δημόσιο και απόσα υπολόγιζε!
(δεν είναι “χαράτσι”, δήμευση ιδιοκτησίας είναι, αλλά τεσπα…)

(“δεν πληρώνω” “δεν πληρώνω” το λένε είπαμε;…)
“Περί τα 2 δισ. ευρώ εκτιμάται να φτάσουν τα έσοδα του δημοσίου από το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, υπερβαίνοντας τον αρχικό στόχό των 1,7 δισ. που είχε τεθεί από την κυβέρνηση.
10 ημέρες μετά τη λήξη των πρώτων λογαριασμών που είχαν ταχυδρομηθεί, το83% αυτών έχει πληρωθεί, με αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα, αποφέροντας έσοδα της τάξεως των 650 εκατ. ευρώ.”
(σ.σ. Α: δεν έχουν το ψυχικό σθένος να εξαντλήσουν ούτε το δίμηνο που έδωσαν περιθώριο… πόσο μάλλον να έμπαιναν σε τίποτα βαριές “κακουχίες” και “ταλαιπωρίες”, ούτε που να το σκέφτονται. Ένα χρόνο τώρα το ζώ γύρω μου συνεχώς, κλείνουν τα μάτια, κλείνουν τα αυτιά, αλλάζουν δρόμο, στρίβουν γωνία, κόβουν καλημέρα, ξεκόβουν επαφές, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ και τους το λες, τους το δείχνεις “είναι εκείιιι…, νάτο το βλέπεις, σούρχεται…” – τίποτα – …)

Είναι και μία, και δύο, και περισσότερες οι ερμηνείες για το παγκόσμιοαυτό φαινόμενο ραγιαδισμού, αμαχητί παράδοσης και μιας κατακράτος ήττα του Ανθρώπου του ίδιου.

Οι φώτος του κοπαδιού στις ουρές μιλάν… και τα συμπεράσματα εξάγονται αυτόματα.
Η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια… κυριολεκτικά και μεταφορικά.
 http://ventetta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .